Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

"ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΜΟΥ": Ποιοι θα "αμαρτήσουν" ;


Η αν θέλετε ποιοί θα είναι οι μόνιμοι ρόλοι της ερωτικής κομεντί που… στήνεται σιγά-σιγά για το Μαρούσι δια χειρός Αλέξανδρου Ρήγα


Ένας πολύ γοητευτικός επιχειρηματίας-Στέφανος Μεγαπάνος-,μια κομμώτρια που’ ναι στην…
κοσμάρα της-Κάτια Τσιριγώτη-,ένας νεαρός που’ ναι γιος του Στέφανου-Απόστολος Μεγαπάνος-,μια μακιγιέζ που’ναι κόρη της Κάτιας-Έλενα Τσιριγώτη.


Πάμε και στα άλλα πρόσωπα;Στο…μενού υπάρχουν η Τζένη Μεγαπάνου –κόρη του Στέφανου-,οι Νίκος -Σοφία που’ναι οι βοηθοί του Απόστολου,η Ματούλα που’ναι ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου ο μπάτλερ της βίλας,ο Αριστομένης,ένα pool-boy που’ ναι και κηπουρός αλλά και ένας σεκιουριτάς,ενώ ως γκεστ θα δούμε και έναν παπά και ένας δημοσιογράφο τηλεοπτικής εκπομπής.


Το τι θα γίνει μεταξύ όλων αυτών των ηρώων; Η κό-λα-ση που γίνεται πάντα στις σειρές του Αλέξανδρου Ρήγα και που κεντρίζουν τόσο πολύ το τηλεοπτικό κοινό.


Ολα θα ξεκινήσουν όταν ο πολύ πλούσιος επιχειρηματίας θα ερωτευτεί τρελά την λαική κομμώτρια, την ίδια στιγμή που ο γιος του θα ερωτευτεί την ακόμα πιο λαϊκή κόρη της και θα’ ναι έτοιμος να τα…πετάξει όλα –και πλούτη και δόξα και φήμη-για αυτήν.


Πηγή:tvzapping.gr