Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Αγριο ξύλο μεταξύ "γεροδεμένων" για τα μάτια μίας γυναίκας !


Για τα μάτια μίας γυναίκας δύο «γεροδεμένοι» έφθασαν στο σημείο να... χτυπιούνται (και να γίνονται θέαμα) έξω από γνωστή καφετέρια της οδού Μαιζώνος στην Πάτρα!


Όλα συνέβησαν πριν από μερικές ημέρες όταν οι δύο άνδρες (οι οποίοι γυμνάζονται στον ίδιο χώρο) βρέθηκαν στο συγκεκριμένο καφέ! Ο ένας ως θαμώνας μαζί με μία γυναίκα και ο άλλος...
περαστικός και μάλιστα επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα! 


Φαίνεται πως «μήλον της έριδος» ήταν... η γυναίκα που συνόδευε τον επιχειρηματία που έπινε καφέ μαζί της. Ο οποίος επιτέθηκε στο δικυκλιστή, εκείνος κατέβηκε από τη μηχανή και έγινε... το έλα να δεις! Μόνο που ο πρώτος στάθηκε διπλά άτυχος αφού το περιστατικό είδε φίλος του δεύτερου και αποφάσισε να έχει συμμετοχή στον καβγά... δέρνοντας τον πρώτο! 


Στο συμβάν ενεπλάκη και η γυναίκα, η οποία κατάφερε μερικές γρατσουνιές στο πρόσωπο των «αντιπάλων» του νυν συντρόφου της. Σύμφωνα με όσα λέγονται στην «πιάτσα» ο περισσότερο «φουσκωτός» (ο επιχειρηματίας) έφυγε από τον καυγά με περισσότερα χτυπήματα από αυτά που δέχθηκε ο «πυγμάχος»


Το συμβάν, αν και συζητήθηκε αρκετά, δυσαρέστησε μεγάλο μέρος των κοινών φίλων των δύο ανδρών, αφού οι περισσότεροι δεν είχαν διανοηθεί πως η μεταξύ τους διαφωνία θα μπορούσε να έχει τέτοια κατάληξη!


Ο τσακωμός (με γροθιές, κλωτσιές και άλλα πολλά) συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια θαμώνων αλλά και περαστικών από το καφέ!
Δεν γνωρίζουμε αν από τότε έχουν ξανασυναντηθεί, πάντως είναι βέβαιο πως οι σχέσεις τους είναι τεταμένες!


Η δεύτερη φορά


Είναι η δεύτερη φορά που στο ίδιο καφέ συμβαίνει τέτοιο περιστατικό και μάλιστα για την ίδια αφορμή. Στο παρελθόν επιχειρηματίας τα είχε βάλει... με δύο άνδρες, οι οποίοι κάθονταν στο ίδιο τραπέζι... με τη γυναίκα του. Μάλιστα, εκείνη τη φορά μέχρι και καρέκλες αλλά και τασάκια της καφετέριας χρησιμοποιήθηκαν! 


Αξιοσημείωτο είναι ότι μετά το συγκεκριμένο συμβάν ο επιχειρηματίας... είχε πληρώσει τις ζημιές (στον ιδιοκτήτη του καφέ).


Πηγή: Dete.gr