Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΡΗΤΗ: Προφυλακίστηκε και ο 22χρονος για τη δολοφονία του Γιάννη Ρουσάκη - Αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στα θανατηφόρα χτυπήματα σε βάρος του!


Παρουσιάστηκε το πρωί της Πέμπτης, στην ανακρίτρια Ηρακλείου ο 22χρονος νεαρός, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται άμεσα στη δολοφονία του 21χρονου Γιάννη Ρουσάκη, τα ξημερώματα της 5ης Σεπτεμβρίου,στην παραλιακή του Ηρακλείου.

Ο νεαρός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε εδώ και 10 μέρες ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία, συμπλοκή, σύσταση συμμορίας και παράνομη οπλοχρησία, οδηγήθηκε στο ... Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου,  συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, και οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας.

Ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με το θανάσιμο τραυματισμό του Γ. Ρουσάκη, ενώ υποστηρίζει ότι είδε από απόσταση τον 24χρονο που έχει ήδη προφυλακιστεί, να είναι "στριμωγμένος" από τρία άτομα, ενώ αμέσως μετά είδε ένα άτομο να έφτει κάτω.

Ενώπιον της ανακρίτριας, είπε ότι δεν είδε τον 24χρονο να μαχαιρώνει, ισχυρίστηκε, όμως, ότι κατόπιν, στο Σύνδεσμο όπου κατέφυγαν όλοι, τον άκουσε να λέει ότι κατάφερε δύο επαναληπτικές μαχαιριές στο θύμα.

Ο 22χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, αν και η ανακρίτρια δε διέκρινε άμεση εμπλοκή στη δολοφονία - διατάχθηκε, ωστόσο, η προφυλάκισή του για συνέργεια.

Πηγή: CretaLive.gr