Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Συγκλονίζει η κατάθεση της 12χρονης που έπεσε θύμα ανώμαλου!


Τελικά κάθισε στο εδώλιο, τιμωρήθηκε με 1 χρόνο φυλάκιση («σιγά τα ωά» που λέει και ο λαός), άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος! 


Ο λόγος για τον 51χρονο επιδειξία που, όπως ο «Κόσμος» αποκάλυψε την περασμένη Παρασκευή, επιτέθηκε σε ένα κορίτσι 12 ετών (που έπαιζε κοντά σε μικρό θερμοκήπιο) και του έδειξε τα γεννητικά του όργανα! Η δίκη έγινε πριν από μερικές ημέρες και μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών! Και αυτό για να καταθέσει ο μοναδικός μάρτυρας του θλιβερού συμβάντος, το 12χρονο κορίτσι, κόρη γνωστού επιχειρηματία της Πάτρας!

Η κατάθεση της μικρής ήταν συγκλονιστική! Χάρη σε ...
αυτήν, όμως, ο 51χρονος ανώμαλος τιμωρήθηκε, έστω και με ένα χρόνο φυλάκισης! Ας ελπίσουμε ότι θα συνετιστεί και κάποιο άλλο παιδί
θα γλιτώσει, χάρη στην κατάθεση της μικρής.

Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στη δικογραφία, ο ανώμαλος πλησίασε τη μικρή που εκείνη την στιγμή έπαιζε με το σκυλάκι της κοντά στο θερμοκήπιο! Τρία λεπτά νωρίτερα είχε ανέβει στο σπίτι η μικρότερη αδελφή της (ευτυχώς το άλλο κοριτσάκι δεν έγινε μάρτυρας της ανωμαλίας του σάτυρου).

Εκείνος την ρώτησε με αηδιαστικό και εμετικό τρόπο αν «ξηγιέται με το σκυλάκι». Το κορίτσι δεν κατάλαβε, του απάντησε πως «παίζει με τον σκύλο της». Τότε εκείνος κατέβασε το παντελόνι του και της είπε επίσης με εμετικό τρόπο: «Έλα να δεις πως ξηγιέμαι εγώ». Το κορίτσι μίλησε στους γονείς της, και η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον ανώμαλο.

Ποιος είναι ο 51χρονος
Ο 51χρονος είναι συνταξιούχος ναυτικός και λαμβάνει αναπηρική σύνταξη από το ΝΑΤ! Στην κατάθεσή του στο δικαστήριο υποστήριξε πως στο παρελθόν είχε νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική (για την ανωμαλία του) και μάλιστα προσκόμισε και τα σχετικά έγγραφα. Είπε ακόμη πως θα έπρεπε να λαμβάνει φάρμακα, τα οποία δεν είχε πάρει, ενώ στο τέλος, ομολόγησε πως... αφού η 12χρονη καταθέτει ότι κάτι τέτοιο συνέβη, έστω και αν εκείνος δεν θυμάται το περιστατικό γιατί ήταν μεθυσμένος, σίγουρα θα το είχε κάνει!

Ανώμαλος... με παρελθόν

Ο 51χρονος δρούσε στην περιοχή της οδού Παπαφλέσσα. Κοντά στο πάρκο του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου και στις εγκαταστάσεις του ΟΣΕ! Άλλες πάλι φορές κινείτο στο στενάκι που οδηγεί στη Βέσο Μάρε. Ουδέποτε, όμως, είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία.

Είναι χαρακτηριστικό πως πριν την επίθεση που έκανε σε 12χρονη, είχε δείξει τα γεννητικά του όργανα... σε ομάδα παιδιών που περπατούσαν αμέριμνα στην περιοχή. Αν και τα παιδιά είχαν αναφέρει το περιστατικό στους γονείς τους, κανείς δεν είχε φροντίσει να κάνει καταγγελία στην αστυνομία, ώστε από περιγραφές οι άνδρες της Ασφάλειας να φθάσουν στη σύλληψή του.
 Είναι 

Πηγή: Dete.gr