Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΕΥΗ ΑΔΑΜ: "Ο Λάμπης ήταν ο άνθρωπός μου"!


Για τη σχέση της με τον σύζυγό της Λάμπη Λιβιεράτο και τις φήμες περί διαζυγίου μίλησε στο ένθετο της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», «Radar!», η Εύη Αδάμ.


«Αν συγκρίνω τι κάνουν οι άλλοι, υποτίθεται ότι ...
βιάστηκα, αλλά αν πραγματικά το αιρθάνεσαι, το κάνεις, γιατί σεν υπάρχουν πολλές οι στιγμές που μπορείς να το αισθανθείς. Κι αν πεις όχι εκείνη τη στιγμή, μπορεί να χάσεις το τρένο. 


Για μένα ο Λάμπης ήταν ο άνθρωπός μου, ήμουν απολύτως γαλήνια κι ευτυχισμένη μαζί του, ξέραμε ότι θα παντρευτούμε και ότι θα είμαστε μαζί. Και το πρώτο παιδί ήρθε χωρίς να το επιδιώξουμε, αλλά τότε είπα “γιατί όχι;”», δήλωσε για το γεγονός πως έγινε μητέρα στα 26 της χρόνια.


Όσο για το αν έχει σκεφτεί να χωρίσει, τόνισε: «Φυσικά, είναι στη φύση του ανθρώπου το να πέφτει. Το θέμα είναι να μπορείς να ξανασηκωθείς και να μη μείνεις εκεί, ηττημένος» και διευκρίνισε τον τρόπο με τον οποίο έχουν ξεπεραστεί μέχρι στιγμής τα προβλήματα εντός του γάμου της: 
«Με τη συνεργασία. Με βοηθούσε ο Λάμπης και είπαμε ότι είμαστε μια οικογένεια με τέσσερα άτομα, δεν είμαστε μια απλή σχέση όπου λέμε “τα παρατάω”. Δεν υπάρχει αυτό. Υπάρχει “το παλεύω”».


Παρόλα αυτά, δεν μοιάζει σίγουρη για το μέλλον: «Έχει γραφτεί (σσ. το ότι παίρνω διαζύγιο) πέντε- έξι φορές και καμία, όπως είναι προφανές, δεν ίσχυσε μέχρι τώρα. Για το μέλλον, δεν ξέρει κανείς τίποτα”, ενώ τόνισε πως πρέπει να παλεύει κανείς σε μια σχέση “αν είναι σχέση ζωής. Αλλά δεν ξέρεις ποτέ το αποτέλεσμα. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα νικήσεις. Βλέπω πολλές σχέσεις που χαλάνε και δεν θέλω να κάνω την έξυπνη...».


Την ίδια στιγμή όμως, ο Λάμπης Λιβιεράτος επιβεβαίωσε έμμεσα τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να χωρίζει.


Πηγή: Yupi.gr