Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου υπέρ του Αστέρα Τρίπολης!


Την απόφαση κατά πλειοψηφία να είναι παρούσα «στη μάχη που δίνει ο Αστέρας Τρίπολης και δυναμικά απέναντι σε όσους προσπαθούν να κατευθύνουν τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο με τέτοιες μεθόδους» πήρε το ...
Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου που συζήτησε την υπόθεση υποβιβασμού της ομάδας της Τρίπολης από την Σούπερ Λίγκα. Ταυτόχρονα, συγκροτήθηκε επιτροπή η οποία αύριο θα παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης.


Ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης μιλώντας στη συνεδρίαση έκανε λόγο για «προσπάθεια πολιτικής παρέμβασης, στο επίπεδο δήθεν της διευθέτησης των ζητημάτων του πρωταθλήματος» πρόσθεσε ότι «αυτές οι παρεμβάσεις δεν μπορούν να συνεχιστούν» και τόνισε ότι «στηρίζουμε την προσπάθεια που έχει στόχο να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο ποδόσφαιρο, αλλά τέτοιες ενέργειες που συνιστούν ωμές και προκλητικές πολιτικές παρεμβάσεις, δεν εξυπηρετούν καμία τέτοια πολιτική και δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερα ζητήματα».


Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Δράκος υπογράμμισε ότι «μία ομάδα όπως είναι ο Αστέρας, που είναι χτισμένος δάκρυ – δάκρυ, δεν πρέπει να υφίσταται αυτή την απαράδεκτη ταλαιπωρία», ενώ ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης (που μειοψήφησε στην ψηφοφορία) Νίκος Γόντικας, υπογράμμισε ότι «εξελίσσεται σε τραγωδία η φάρσα για τη δήθεν κάθαρση του ποδοσφαίρου. Η σαπίλα έχει φτάσει στο απροχώρητο».




Πηγή: greek-radar.gr