- 8 αγκινάρες κατεψυγμένες ή φρέσκιες
- 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
- 10 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 φλιτζάνι λάδι
- 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 λεμόνι
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει. Ρίχνετε τα ... κρεμμύδια και τον άνηθο και τα ανακατεύετε μέχρι να μαραθούν. Αλατοπιπερώνετε , Προσθέτετε τις αγκινάρες. Προσθέτετε το λεμόνι και αφήνετε να βράσουν όλα μαζί 45 λεπτά, προσθέτοντας πολύ λίγο νερό και σκεπάζετε την κατσαρόλα. Αφήνετε να βράσουν έως ότου μείνουν μόνο με το λάδι τους.
Πηγή: ucook.gr