Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

"THE IDES OF MARCH": Έρχεται στους κινηματογράφους, με τον George Clooney - Δείτε το trailer!


Μια ακόμα πολιτική ταινία για τον George Clooney, που αγγίζει τα γνωστά ζητήματα όπως τον χρηματισμό, την αδιαφάνεια, το ψεύδος και την διαπλοκή. 


Συνηθισμένα πράγματα του ελληνικού –και παγκόσμιου- πολιτικού σκηνικού θα έλεγε κανείς, που...
παρουσιάζονται μέσα από το γνωστό χολιγουντιανό πρίσμα.

Με τίτλο "The Ides of March", o Clooney σκηνοθετεί και παίζει τον κεντρικό ρόλο.  ενός γερουσιαστή που στοχεύει στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Στενός του συνεργάτης ο έντιμος και πανέξυπνος Ryan Gosling, ο οποίος θα μάθει πολύ σύντομα τι θα πει διαφθορά.

Με εξαιρετικό καστ καθώς τον δεύτερο συνεργάτη του Clooney στην ταινία τον υποδύεται ο Philip Seymour Hoffman, τον αντίπαλο ο Paul Giammati (που τελευταία μας έχει ενθουσιάσει σε ρόλους «κακού») και τις θηλυκές παρουσίες –ερωτικά ενδιαφέροντα των πρωταγωνιστών, οι Marisa Tomei και Evan Rachel Wood.

Οι τελευταίες επιλογές του Clooney σε θεματικές ταινιών, η πολύ έντονη πολιτική του θέση και οι ατέλειωτές καμπάνιες του για το Σουδάν, η φιλία του με τον Πρόεδρο Ομπάμα «δείχνουν» μια έντονη επιθυμία να εμπλακεί στα κοινά. Είναι πολλά τα ρεπορτάζ στον Αμερικάνικο τύπο που τον θέλουν να φλερτάρει με την πολιτική.

Δεν θα μας έκανε εντύπωση σε 5 χρόνια να τον βλέπαμε στην θέση του φίλου του Barack.



  

Πηγή: ProtoThema.gr