Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Τα καλύτερα του Fimotro μέχρι τώρα: 1) Γιώργος Παπακωνσταντίνου: Γλύτωσε τα "γιούχα" γιατί δεν είχε κόσμο το High Speed , 2) Σήμανε συναγερμός σε ΝΔ -ΛΑΟΣ!


1)

Την γλύτωσε ο Παπακωνσταντίνου, γιατί το High Speed 5 που έπιασε πριν από λίγο στον Πειραιά δεν είχε πολύ κόσμο. Ποιος θα το πάρει με τέτοιες τιμές όταν τα πλοία της γραμμής έχουν εισιτήρια στο 1/3 της τιμής που ταξιδεύει ο υπουργός Περιβάλλοντος; 


Άνθρωπος... 
του Fimotro ταξίδευε μαζί του. Μόλις τον είδε να σηκώνεται τον φωτογράφισε για να καταγραφεί η παρουσία του. Οι δυο σκιές που βλέπετε μπροστά του είναι οι άνδρες της ασφάλειάς του. 


Ο πρώην "τσάρος"; Αυτός που έχει σηκωθεί κρατώντας εφημερίδες στο μπράτσο του.


2)

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣΓΙΑΤΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΨΙΑ
Συναγερμός σήμανε στο πολιτικό ρεπορτάζ για τις αυριανές εφημερίδες τα δυο ρεπορτάζ μας για την συνάντηση Καραμανλή-Καρατζαφέρη (εδώ καιεδώ). Σήμερα άναψαν τα τηλέφωνα στενών συνεργατών και των δυο πολιτικών ανδρών. 


Οι συνομιλητές Καραμανλή και Καρατζαφέρη για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα σε ΝΔ και ΛΑΟΣ παραδέχονται ότι συναντήθηκαν στη δεξίωση μετά τον γάμο του υιού Μπιτσούνη. 


Υποστηρίζουν όμως ότι είχαν μια τυπική κουβεντούλα και εξίσου τυπική χειραψία. Δεν περίμεναν ότι θα τους ξετρυπώναμε και τους δυό!..


Πηγή: Fimotro