Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΤΡΙΚΑΛΑ: Κινδυνεύει να βρεθεί στον δρόμο νιόπαντρο ζευγάρι στα Τρίκαλα εξαιτίας… εργολάβου!


«Θύμα» της οικονομικής κρίσης νιόπαντρο ζευγάρι στα Τρίκαλα, καθώς Τρικαλινός εργολάβος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.


Σε απίστευτο μπλέξιμο, βρέθηκε άθελά του Τρικαλινό νιόπαντρο ζευγάρι που «βιώνει» την οικονομική κρίση που έπληξε Τρικαλινό εργολάβο.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ...
 trikalanews.gr, ο άντρας του ζευγαριού, ήταν οικοπεδούχος έκτασης στην πόλη των Τρικάλων και παρέδωσε το οικόπεδο σε γνωστό Τρικαλινό εργολάβο για να κατασκευαστεί οικοδομή, με αντιπαροχή ένα διαμέρισμα.


Η οικονομική κρίση όμως που έπληξε σοβαρά την οικοδομική δραστηριότητα των Τρικάλων, «γονάτισε» τον εργολάβο που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την οικοδομή που έχει μείνει γιαπί και το νιόπαντρο ζευγάρι βρέθηκε χωρίς στέγη.


Τότε ενεργοποιήθηκε όρος του συμβολαίου της αντιπαροχής, με τον εργολάβο να πληρώνει το ενοίκιο οικίας που στέγασε προσωρινά το νιόπαντρο ζευγάρι.


Όμως τους τελευταίους 5 μήνες, η οικονομική κατάσταση του εργολάβου, επιδεινώθηκε περαιτέρω και δηλώνει αδυναμία καταβολής και του ενοικίου, με αποτέλεσμα το νιόπαντρο ζευγάρι να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς πρέπει να καταβάλλει και ενοίκιο, έξοδο που δεν είχε υπολογίσει πριν τον γάμο…


Πηγή: TrikalaNews.gr