Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Έκλεψαν τα χρυσά δόντια του νεκρού!


Η κρίση μάς έχει οδηγήσει σε... καταστάσεις τρέλας! Μέχρι και τα χρυσά δόντια αφαίρεσαν από πεθαμένο, πριν από μερικές ημέρες σε συνοικία της Πάτρας. Σύμφωνα με καταγγελίες το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Δεμενίκων - Οβρυάς και αφορά ηλικιωμένο που αποδήμησε εις Κύριον, αλλά πριν το θάψουν... κάποιος (προφανώς συγγενής) του έβγαλε όλα τα χρυσά δόντια!


Ο παππούς είχε αρκετά χρυσά δόντια και η κλοπή αποκαλύφθηκε όταν άλλος συγγενής επιχείρησε να του ανοίξει το στόμα! Έκπληκτος διαπίστωσε πως ο εκλιπών...
είχε πέσει θύμα κλοπής ενώ είχε πεθάνει!


Το τι έγινε μέσα στο σπίτι (πριν την νεκρώσιμη ακολουθία) δεν περιγράφεται! Πληροφορίες του «Κόσμου» αναφέρουν πως κάποιοι συγγενείς κατηγόρησαν άλλους ως «ύποπτους» για την κλοπή και μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν!


Το μακάβριο και συνάμα θλιβερό περιστατικό έχει μαθευτεί σε όλη τη γειτονιά. Ο παππούς κηδεύτηκε, ετάφη, αλλά οι «μουρμούρες» και οι «κατηγόριες» τον συνόδευαν... μέχρι τον άλλον κόσμο! Ακόμη και μετά την ταφή κάποιοι εκ των συγγενών... αναζητούσαν τη λύση του «μυστηρίου» με την κλοπή των χρυσών δοντιών.


Δεν καταφέραμε να συλλέξουμε πληροφορίες για το αν η υπόθεση θα έχει συνέχεια, αν δηλαδή κάποιοι συγγενείς μηνύσουν άλλους, για κλοπή, σύληση νεκρού και προσβολή μνήμης νεκρού.


Πηγή: Dete.gr