Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΑΙΓΙΟ: Σε καλό δρόμο οι έρευνες Ασφάλειας Αιγίου για τις 96.000 ευρώ!


Σε πολύ καλό δρόμο για τον εντοπισμό των δραστών αλλά και των συνεργών τους, βρίσκονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αιγίου όσον αφορά τη «χρυσή διάρρηξη» των 96.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του νοσοκομείου της περιοχής.
Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες των «ράμπο» της Υγείας που κατέφθασαν μέσα στην περασμένη εβδομάδα στην πόλη της Αιγιάλειας προκειμένου να...
διερευνηθεί το δεύτερο σε διάστημα λίγων μηνών συμβάν διάρρηξης που σημειώνεται στο Νοσοκομείο Αιγίου. 
Εξάλλου μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγει και το πόρισμα από την κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διέταξε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πάνος Γκούμας. Οι υπεύθυνοι εκτιμούν πως αυτή τη φορά θα φθάσουν στα ίχνη των δραστών, δεδομένου ότι όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα πως η διάρρηξη του χρηματοκιβωτίου από το γραφείο του υποδιευθυντή του Νοσοκομείου ήταν μία καλά προμελετημένη πράξη. 
Πληροφορίες αναφέρουν πως η Αστυνομία έχει ήδη εντοπίσει ορισμένα σημεία που προκαλούν προβληματισμό και προσπαθεί να διερευνήσει όλες τις πτυχές, λαμβάνοντας συνεχώς καταθέσεις από το προσωπικό και σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Ιδρύματος, να μπορέσει να ξετυλίξει το κουβάρι.
 Βέβαια υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα και αδικαιολόγητες ενέργειες που έγιναν εκείνες τις ημέρες, καθώς είχε ληφθεί η απόφαση για καταβολή οφειλών όμως αυτό ποτέ δεν έγινε. Στο εσωτερικό του χρηματοκιβωτίου που εκλάπη ήταν συγκεντρωμένο ποσό για την πληρωμή κρατήσεων προς το ΙΚΑ και το ΤΣΑΥ, ύψους 96.000 ευρώ και επρόκειτο για χρήματα τα οποία έπρεπε εδώ και μήνες να έχουν αποδοθεί, ωστόσο για άγνωστο λόγο βρίσκονταν στο εσωτερικό του χρηματοκιβωτίου. Πρόκειται για κάτι που πραγματικά ούτε οι ίδιες οι υγειονομικές αρχές δεν μπορούν να εξηγήσουν.
Πηγή: attacktv.gr