Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

«Φιλική» ήττα για τον Παναθηναϊκό 2-1 από την Κολωνία - Δείτε τα βίντεο!


Την πρώτη του ήττα γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο του φιλικό στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, από την Κολωνία με 2-1. Καλή κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, σωστή αμυντική λειτουργία και πρέσινγκ αλλά και αδυναμίες στην επίθεση για το «τριφύλλι».


Η αναμέτρηση στο Ρόζενχάιμ έγινε και υπό το βλέμμα του Χένρικ Κλάουσεν, τεχνικού της Οντένσε με τους ...
 «πράσινους» να γνωρίζουν την πρώτη τους ήττα (μετά από δύο νίκες και μια ισοπαλία) από την ομάδα του Σολμπάκεν, δείχνοντας καλά και άσχημα σημάδια από το παιχνίδι του.


Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην ενδεκάδα που παρέταξε είχε δύο αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα τρία ματς, στέλνοντας παράλληλα μηνύματα. Μπιάρσμιρ και Κλέιτον πήραν τις θέσεις των Σιμάο και Πετρόπουλο σε μεσαία γραμμή και επίθεση.


Ο Τζόρβας κάτω από την εστία του είχε την ίδια άμυνα με το προηγούμενο φιλικό. Βύντρα, Σπυρόπουλος στα άκρα, Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι στο κέντρο. Στην μεσαία γραμμή ο Σουηδός προτιμήθηκε αντί του Σιμάο μαζί με τον Κατσουράνη και τον Νίνη μπροστά.


 Στα άκρα της επίθεσης, οι Λέτο και Μαρίνος βοηθούσαν τον Κλέιτον στον οποίο ο Φερέιρα έδωσε φανέλα βασικού, αντί του Πετρόπουλου.








Πηγή: Sport24.gr