Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Σεξ με 15 ευρώ... λόγω κρίσης!


Ερωτική ικανοποίηση με... είκοσι ευρώ και «πιάτσα» στην πλατεία της Αγ. Σοφίας! Μετά την αποκάλυψη για τις νεαρές Κινέζες που τριγυρνούν σε καφενεία του κέντρου της Πάτρας για να ικανοποιήσουν με το αζημίωτο τις σεξουαλικές επιθυμίες θαμώνων, κυρίως ηλικιωμένων, τώρα εμφανίζονται και νεαρές τσιγγάνες.
Κάνουν «πιάτσα» στην πλατεία της Αγ. Σοφίας και αναζητούν ενδιαφερόμενους πελάτες επιβάλλοντας τιμή συνεύρεσης από 15 ευρώ (ανάλογα με την ώρα και τις απαιτήσεις η τιμή αυτή ανεβαίνει...)! 

Και οι συγκεκριμένες δεν διστάζουν να την...
πέφτουν σε όποιον συναντήσουν μπροστά τους και να του κάνουν την πρόταση. 

Μάλιστα πρόκειται για δύο νεαρές, όχι παραπάνω από είκοσι ετών η κάθε μια, ενώ και οι δύο έχουν σχετικά προσεγμένη εμφάνιση. Μεταξύ θαμώνων της πλατείας που γνωρίζουν τις περιπτώσεις έχει γίνει αντικείμενο συζητήσεων και σχολιασμών το συγκεκριμένο θέμα ενώ ενήμερη είναι και η τοπική αστυνομία που προσπαθεί να πιάσει στα... πράσα τις δύο γυναίκες. Έντονες είναι και οι διαμαρτυρίες από γυναίκες κατοίκους της περιοχής και κυρίως μητέρες οι οποίες διστάζουν να αφήσουν τα παιδιά τους να παίξουν ελεύθερα -και χωρίς διαρκή παρακολούθηση από τις ίδιες- στην παιδική χαρά της περιοχής.

Και ο... μεσίτης
Όσοι γνωρίζουν τη δράση των δύο νεαρών τσιγγάνων, μιλούν και για έναν ηλικιωμένο γύρω στα 70 ο οποίος στην αρχή παρουσιάστηκε ως πελάτης των δύο τσιγγάνων αλλά στη συνέχεια ανέλαβε ρόλο... μεσίτη (!) ή αλλιώς διαμεσολαβητή. Δηλαδή, έρχεται ο ίδιος σε επαφή με διάφορους ηλικιωμένους θαμώνες της πλατείας και τους κάνει την πρόταση να δεχθούν τις ερωτικές υπηρεσίες των νεαρών κοριτσιών έναντι αμοιβής. Χρησιμοποιεί μάλιστα ως επιχείρημα τη δική του «θετική» εμπειρία από μία ανάλογη συνάντηση.

Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία
Πριν από μερικά χρόνια, όταν ξεκίνησε η εφαρμογή του νόμου που περιόριζε τις προϋποθέσεις για τη λειτουργία οίκων ανοχής σε κατοικημένες περιοχές, οι ιερόδουλες προειδοποιούσαν για τον κίνδυνο εξάπλωσης της υπαίθριας - παράνομης πορνείας. Και μάλιστα προϊδέαζαν για τους κινδύνους που θα υπήρχαν σε σχέση με τη δημόσια υγεία, εφόσον οι γυναίκες που προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής δεν μπορούν να είναι ελεγχόμενες από το τμήμα Ηθών της ασφάλειας. Σε αντίθεση με ό,τι ισχύει για τις ιερόδουλες, οι οποίες υποχρεούνται να διατηρούν βιβλιάρια κατάστασης υγείας.

Η παράνομη πορνεία στην Πάτρα...
Μόνο το τελευταίο εξάμηνο, στην Πάτρα έχουν καταγραφεί οι εξής περιπτώσεις:
• Βουλγάρες, μεταξύ των οποίων και ανήλικη, που έκαναν «πιάτσα» στην προβλήτα του Ρίου.
• Κινέζες που πηγαίνουν σε καφενεία των Υψηλών Αλωνίων και αλλού στο κέντρο της Πάτρας, αναζητώντας ηλικιωμένους πελάτες από τους οποίους ζητούν μόλις 20 ευρώ για οποιαδήποτε «ροζ» υπηρεσία θελήσουν.
• Δύο αλλοδαπές που διατηρούν παράνομο οίκο ανοχής στην περιοχή του Βλατερού και οι πελάτες μπαινοβγαίνουν καθημερινά, έχοντας προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους οι οποίοι επανειλημμένα ζητούν την παρέμβαση της αστυνομίας.
• Η μητέρα και με την ανήλικη κόρη της από τη συνοικία του Αγ. Διονυσίου, που «ψαρεύουν» πελάτες σε
καφενεία της περιοχής τους.

Πηγή: Dete.gr