Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

"Melancholia": Έρχεται στους κινηματογράφους - Δείτε εικόνες και trailer από τη νέα ταινία του μετρ Lars von Trier!


Το "Melancholia" είναι η νέα ταινία ψυχολογικής καταστροφής από τον γνωστό μετρ Lars von Trier ("Antichrist") και χαρακτηρίζεται ως μια ιστορία «ψυχολογικής καταστροφής»

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία τον έχει αναθέσει στην Kirsten Dunst ("Spiderman") ενώ στο υπόλοιπο cast συναντάμε τα διόλου ευκαταφρόνητα ονόματα των Charlotte Rampling ("Antichrist"), Kiefer Sutherland, Charlotte Gainsbourg, Stellan και Alexander Skarsgaard (πατήρ και υιός) και ... 
Udo Kier.




Η υπόθεση αναφέρεται στην Justine (Kirsten Dunst) η οποία και είναι η αδελφή της Claire (Charlotte Gainsbourg). Η Justine έχει περιέλθει σε μελαγχολία μετά τον γάμο της κι αφού έχει αφήσει τα πάντα που την έκαναν ευτυχισμένη στην άκρη. Από έναν ανεψιό της θα μάθει ότι ο κόσμος φτάνει στο τέλος του. Αυτή, όμως, γνωρίζει μια ειδική σπηλιά και σε αυτήν θα πάρει τους αγαπημένους της για να σωθούν.

H πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί να γίνει στην γενέτειρα χώρα του Trier στη Δανία στις 26 Μαίου του 2011, άγνωστο ακόμα παραμένει πότε θα ξεκινήσει και στην χώρα μας.







Πηγή: http://movie-eaters.blogspot.com