Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

MEDITERRANEAN COLLEGE : Υποτροφίες για εγγραφές μέχρι 31 Ιουλίου 2011!

MEDITERRANEAN COLLEGE
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ  
στα  EXECUTIVE DIPLOMAS
Το Mediterranean College  προσφέρει υποτροφίες
για εγγραφές μέχρι 31 Ιουλίου 2011.
 Σε συνεργασία με το London Centre of Management  της Μ. Βρετανίας προσφέρει τα μεταπτυχιακά προγράμματα επαγγελματικής Εξειδίκευσης  Executive Diploma
Προγράμματα ευέλικτα, πρακτικά, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας που καθιστούν τους εκπαιδευμένους περισσότερο ανταγωνιστικούς, «Θωρακίζοντας» τις εμπειρικές τους γνώσεις με τις αναγκαίες θεωρητικές, εξελίσσοντας τις δεξιότητες τους και αναπτύσσοντας την κριτική τους σκέψη σε ... τρέχοντα επιχειρηματικά θέματα. 
Τα  Executive Diplomas  προσφέρονται σε ειδικότητες όπως
Management, Marketing, Human Resources Management, Banking & Finance, Logistics, Small & Medium Business Management, Accounting & International Accounting Standards, Health Management, Journalism & Management.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:
• Σε εργαζόμενους-επαγγελματίες χωρίς πτυχίο, με τουλάχιστον πενταετή εργασιακή εμπειρία
• Σε πτυχιούχους  και φοιτητές ΑΕΙ, ΤΕΙ ‘η  Κολεγίων & ΙΕΚ ανεξαρτήτως ειδικότητας
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ:
Οι απόφοιτοι των Executive Diploma έχουν τη δυνατότητα ένταξης στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα  MBA (Master of Business Administration). Έτσι, οι εργαζόμενοι και τα στελέχη χωρίς πρώτο πτυχίο μπορούν να αποκτήσουν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε 3 έτη, χωρίς να έχει προηγηθεί πτυχίο Bachelor ή ΑΕΙ/ΤΕΙ.
Τα προγράμματα μπορούν να διατεθούν στα στελέχη επιχειρήσεων , είτε με εταιρική εγγραφή και χρηματοδότηση έως και 100% από τον ΟΑΕΔ (0,45), είτε με μεμονωμένη εγγραφή, εξυπηρετώντας τόσο τις ανάγκες επιμόρφωσης των στελεχών, όσο και τις ανάγκες της επιχείρησής.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα, τους τίτλους σπουδών και τις υποτροφίες που προσφέρονται, επικοινωνήστε με το 800 11 939393, και στην ιστοσελίδα μας www.medcollege.edu.gr