Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Τα καλύτερα του Fimotro μέχρι τώρα: 1)Βενιζέλος - Χρυσοχοϊδης: Πρώτη κόντρα μετά τον ανασχηματισμό , 2) Τελεσίγραφο Σαμαρά σε Κυριάκο, 3) Αλεξία Έβερτ: Δεν θα είναι υποψήφια - λόγω του συζύγου - στην Α' Αθηνών!!


1)

ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Παρά τις προσπάθειες να κρατηθεί μυστική, η πρώτη κόντρα ήρθε σήμερα στην κυβερνητική επιτροπή. Τα στόματα ερμητικά κλειστά μετά το τέλος της συνεδρίασης. 



Το Fimotro, όμως έμαθε ότι ο Χρυσοχοίδης πνέει...
 τα μένεα για την αφαίρεση πολλών αρμοδιοτήτων που περνούν στον Βενιζέλο. Το σκεπτικό του νέου "τσάρου"; 


Ότι το πρώην Υπ. Εθνικής Οικονομίας και παλαιότερα το πανίσχυρο Υπ. Συντονισμού, έγινε Υπ. Περιφερειακής Ανάπτυξης, αναλαμβάνοντας έναν προσανατολισμό άσχετο με το ύφος και τις Γεν. Διευθύνσεις του υπουργείου. 
Ποια σχέση έχουν οι Δημόσιες Επενδύσεις, το ΕΣΠΑ, τα διάφορα ευρωπαϊκά προγράμματα, η νομοθεσία για τα πανωτόκια, ο Τειρεσίας κλπ με την περιφερειακή ανάπτυξη;


 Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το πρώην υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, ένα υπουργείο που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο μέχρι σήμερα, με στελέχη ικανότατα, να μένει έτσι. Επιβάλλεται και πάλι η συνένωση του υπουργείου οικονομικών μα το εθνικής οικονομίας". 


Τα βάλαμε όλα σε εισαγωγικά για έτσι ακριβώς ειπώθηκαν και έτσι ακριβώς μας τα μετέφερε υψηλότατη πηγή του Μεγάρου Μαξίμου. Τα άκουγε ο Χρυσοχοίδης και έβγαζε σπυράκια. Τα υπόλοιπα θα τα δημοσιεύσουμε αύριο...


2)

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΜΑΡΑ : "EAN ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΝΕΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΑΜΕΣΑ"!

Το μήνυμα ήρθε σήμερα στον Κυριάκο από στενότατο συνεργάτη του Σαμαρά. Όπως ενημερώθηκε το Fimotro, ο συνεργάτης του Σαμαρά τηλεφώνησε σήμερα το μεσημέρι και προειδοποίησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην διανοηθεί να ξαναδημιουργήσει πρόβλημα γιατί θα διαγραφεί. 



Το μήνυμα ήταν σαφέστατο και αφορούσε όλα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες με επίκεντρο τον Κυριάκο. Βάζετε στοίχημα ότι την επόμενη φορά θα τον διαγράψουν; Εκτός και αν θέλει ο ίδιος να κάνει ηρωική έξοδο για να πάει στη Ντόρα...


3)

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

Δεν ενδιαφέρεται να κατέβει υποψήφια στην Α΄Αθηνών η Αλεξία Έβερτ. Το έλεγε σήμερα σε στενούς φίλους και συνεργάτες με τους οποίους συνομίλησε μετά την ειδική συνεδρίαση στη Βουλή. 

Όπως γνωρίζει το Fimotro, ούτε ο Α. Σαμαράς θέλει να την χρίσει υποψήφια στην Α΄Αθηνών. Και αυτό γιατί πολύ απλά η Αλεξία Έβερτ λόγω του προβλήματος που έχει με τον σύζυγό της δεν προλαβαίνει τρέξει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. 

Εάν λοιπόν θελήσει να ασχοληθεί με την πολιτική αυτό θα γίνει μόνο μέσω του Επικρατείας που εάν το αποφασίσει θα μπει σε εκλόγιμη θέση...

Πηγή: Fimotro