Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Τα καλύτερα του Fimotro σημέρα: 1) Λουκάς Παπαδήμος: Φοβάται τις αποδοκιμασίες των πολιτών , 2) Κώστας Μαρκόπουλος: "Εκτός Ν.Δ. μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση";, 3) Ζητούσε απόλυση δημοσιογράφου ο Μαρκόπουλος!

1)

"ΟΧΙ" ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Ή ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑ

Ο Παπαδήμος δεν πείθεται με τίποτα. Δεν αναλαμβάνει ούτε υπουργείο, ούτε θέση αντιπροέδρου, παρά τις διαρροές που κατά καιρούς βγαίνουν από το Μαξίμου.

 Το πιθανότερο είναι να φοβάται γιατί έχει προβλέψει το δημοσιονομικό αδιέξοδο. Η δεύτερη εκδοχή... έχει να κάνει με την οργή των αγανακτισμένων πολιτών. 

Ο Παπαδήμος από την φύση του ως χαρακτήρας δεν θέλει μπελάδες. Πολύ περισσότερο τέτοια περίοδο που κινδυνεύουν άμεσα όλοι οι πολιτικοί που συνδέονται με την κυβέρνηση. 
Οπότε...

2)
ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΤ
ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

Άσχημα τα πράγματα για τον Κώστα Μαρκόπουλο
Στη Ν.Δ. δεν θέλουν στελέχη τους να έχουν ανοιχτές υποθέσεις με τη Δικαιοσύνη. Στο πλαίσιο αυτό σήμερα πολλοί συνεργάτες του Α. Σαμαρά ζητούν από τον πρόεδρο της Ν.Δ. να αναστείλει την κομματική ιδιότητά του μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, καθώς στη Βουλή διαβιβάστηκε από τον αντεισαγγελέα Άρειου Πάγου, Νικόλαο Παντελή, η δικογραφία για οικονομικές ατασθαλίες στον ΕΟΤ τη διετία 2008-2009. 

Η δικογραφία που αφορά την περίοδο που ήταν υπουργός Τουρισμού ο Κ. Μαρκόπουλος, αφορά σε δαπάνες για φιλοξενίες ατόμων, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις είχαν φύγει από την Ελλάδα, δώρα μεγάλης αξίας, αλλά και απευθείας αναθέσεις, οι οποίες όμως δεν είχαν το χαρακτήρα του κατεπείγοντος, όπως απαιτεί ο νόμος. 
Οι αποφάσεις του Α. Σαμαρά θα ανακοινωθούν όταν επιστρέψει στην Ελλάδα...

3)
Ο ανεκδιήγητος Μαρκόπουλος του οποίου η θητεία στο υπουργείο ερευνάται και η δικογραφία της έρευνας πήγε στη Βουλή βγήκε τηλεφωνικά να υποστηρίξει ότι κακώς παρουσίασαν το θέμα οι δημοσιογράφοι στο Αποκαλυπτικό δελτίο

Έκανε προσωπική επίθεση στον Παπαγιάννη αλλά όταν εκείνος του θύμισε ότι επί παντοδυναμίας του, ζητούσε από την ιδιοκτησία του καναλιού, να απολυθεί ο δημοσιογράφος έκανε την πάπια. 

Δεν τόλμησε να το αρνηθεί και έκλεισε το τηλέφωνο όπως-όπως! Αυτοί είναι οι πολιτικοί που μας κυβερνούσαν...