Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Κουνέλι χωρίς αυτιά γεννήθηκε στη Φουκουσίμα!

Κουνέλι χωρίς αυτιά γεννήθηκε στη ΦουκουσίμαΣτις 21/5 ένα video που κυκλοφόρησε δείχνει ένα κουνέλι το οποίο όπως ισχυρίζονται γεννήθηκε χωρίς αυτιά μετά τη διαρροή πυρηνικών στην Φουκουσίμα. 

Πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι αυτό είναι αποτέλεσμα της ραδιενέργειας αλλά και πολλοί διαφωνούν, λέγοντας ότι είναι είτε απάτη είτε γενετική ανωμαλία άλλης αιτίας.

Ο χρήστης που ανέβασε το video ισχυρίζεται ότι είναι ... κάτοικος της πόλης Namie, που βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βόρεια του πυρηνικού σταθμού της Φουκουσίμα. Σύμφωνα με χάρτη της Ιαπωνικής κυβέρνησης η πόλη Namie είχε ποσότητα μόλυνσης τριπλή από άλλες πόλεις, όπως η Tomioka ή η Narahar.

Όπως λέει ο χρήστης στην περιγραφή του video, δεν υπήρξε από την κυβέρνηση ούτε ιατρική φροντίδα ούτε εκκένωση της πόλης και δεν τους δόθηκε καμία πληροφορία για το τι συνέβαινε. Συνέχισε να ταϊζει με το χορτάρι έξω από το σπίτι του τα κουνέλια του και μετά από λίγο καιρό γεννήθηκε το κουνελάκι χωρίς αυτιά. Είναι η πρώτη φορά που βλέπει κουνέλι με ανωμαλία να γεννιέται από τα δικά του ζώα.

Οι επιστήμονες λένε ότι δεν μπορούν να γνωρίζουν αν δεν εξεταστεί πρώτα το ζώο. Στάλθηκε σε ινστιτούτο και όταν βγουν\τα αποτελέσματα θα ενημερώσουν. Πάντως ο χρήστης λέει ότι δεν υποστηρίζει ότι είναι προϊόν της ραδιενέργειας, αφού μπορεί να είναι κάποια γενετική τυχαία ανωμαλία αλλά δεν το αποκλείει κιόλας.

Δείτε το χαριτωμένο κουνελάκι στο video:

Πηγή: Adespoto.gr