Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Παραιτείται ο Μαρινάκης;;


Τον δρόμο της παραίτησης από τον προεδρικό θώκο της Σούπερ Λιγκ επιλέγει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια, με κύριο στόχο να διαφυλάξει την ηρεμία στον Ολυμπιακό.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Εξέδρας», που προέρχονται από υψηλά ιστάμενη πηγή, ο πρόεδρος των Ερυθρολεύκων θέλει να διευκολύνει την ...
αντιμετώπιση της ανάμειξης της ομάδας στο συγκεκριμένο σκάνδαλο και ο ίδιος να απεμπλακεί από έναν ρόλο –αυτόν του προέδρου της Λίγκας– που δεν έχει για τον ίδιο πρωτεύουσα σημασία.


Χθες, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ εξέδωσαν ανακοινώσεις ζητώντας την παραίτηση του Μαρινάκη και του αντιπροέδρου της Λίγκας Γιώργου Μποροβήλου, καθώς και τη μη επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, με γλώσσα εξαιρετικά σκληρή, δίνοντας έτσι μια πρώτη γεύση για το τι θα ακολουθήσει στη μεθαυριανή γενική συνέλευση της Ενωσης.


Στο μεταξύ, σε «Λιμάνι της αγωνίας» έχει μετατραπεί ο Πειραιάς τις τελευταίες μέρες της λαίλαπας των αποκαλύψεων. Ο κόσμος του Ολυμπιακού μοιάζει να ζει τον απόλυτο εφιάλτη, μετά τα όσα έφερε στο φως της δημοσιότητας το πόρισμα της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου και στο οποίο φιγουράρει το όνομα του προέδρου της λατρεμένης του ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.


 Σε μια εποχή που ο Θρύλος μοιάζει πιο δυνατός από ποτέ, αποκτά αξιόλογους ποδοσφαιριστές (όταν οι αντίπαλοί του περιμένουν να... ξεπουλήσουν για να αγοράσουν) και σχεδιάζει το μέλλον του βάσει του πλάνου Βαλβέρδε, ήρθε η συγκλονιστική αυτή υπόθεση για να γεμίσει αγωνία και ερωτήματα τους χιλιάδες ερυθρόλευκους οπαδούς.


Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο κόσμος θέλει γρήγορο ξεκαθάρισμα της υπόθεσης, και στο σημείο αυτό συμπορεύεται με τον πρόεδρό του. Ο Ολυμπιακός παραμένει ήρεμος, αφού δεν θεωρεί ότι κινδυνεύει τόσο η ομάδα όσο και ο ίδιος ο Μαρινάκης, με βάση το υπάρχον κατηγορητήριο και τα όσα έχουν δει έως τώρα το φως της δημοσιότητας.


Πηγή: Exedra.gr