Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αιματηρή συμπλοκή και διάρρηξη!

elas-logo-122
 Στα κρατητήρια της Aσφάλειας κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας και παράνομη οπλοφορία, κρατείται 23χρονος αλλοδαπός, Παλαιστίνιος κατά δήλωσή του.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης, Θ. Γιώτη, ο 23χρονος στη μία τα ξημερώματα της Τρίτης, διέρρηξε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Μαρκορά, μπαίνοντας από το παράθυρο του σπιτιού, με σκοπό να αφαιρέσει τρόφιμα και αντικείμενα αξίας. 

Στο σπίτι κατοικεί τριμελής οικογένεια αλλοδαπών, η ... οποία αντιλήφθηκε την διάρρηξη. Αμέσως, προσπάθησε να αντισταθεί, εξαπολύοντας καρέκλες και αντικείμενα του σπιτιού εναντίον του φερόμενου ως διαρρήκτη. Εκείνος, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. έφερε μαχαίρι με το οποίο τους απείλησε προκειμένου να προλάβει να φύγει. Κάτι τέτοιο δε συνέβη, αφού οι οικογένεια, αλβανικής καταγωγής, επιτέθηκε στον 23χρονο και μετά από συμπλοκή, υπήρξε ελαφρύς τραυματισμός, με το μαχαίρι που τους απειλούσε, τόσο της οικογένειας όσο και του φερόμενου διαρρήκτη. Τελικώς ο αλλοδαπός τράπηκε σε φυγή.

 Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας έφτασαν εγκαίρως στην οδό Μαρκορά, όπου κυνήγησαν τον 23χρονο που είχε τραπεί σε φυγή. Τελικώς τον συνέλαβαν στο ύψος του Τμήματος του Ιστορικού του Ιονίου Πανεπιστημίου επί της οδού Ι. Θεοτόκη, όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε. Κατά την πτώση, ο αλλοδαπός έσπασε το χέρι του. Αμέσως οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και στην συνέχεια τον οδήγησαν στα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας. 

Ο αλλοδαπός αναμένεται να οδηγηθεί στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών και στη συνέχεια στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί και να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Πηγή: enimerosi.com