Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ανελέητο "ξύλο" από τον Ισπανικό Τύπο - Διαβάστε τι μας "χώνουν"!


Σε ησυχία δεν λένε να μας αφήσουν οι ισπανοί που για ακόμα μία φορά αναφέρθηκαν στην κατάντια του ελληνικού μπάσκετ, το οποίο αδυνατεί να ανακόψει την καθοδική του πορεία.


Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της Marca αναφέρει ότι μέχρι και πέρυσι η χώρα μας μπορούσε να προσελκύσει μεγάλα αστέρια στους κόλπους της, όμως πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει και το τίτλος του εργασιακού παραδείσου δεν ανήκει πια ούτε στους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό.


Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι ...
 "Από την άνθηση του μπάσκετ τις δεκαετίες του 80 και του 90', όταν και αγωνίζονται στα ελληνικά παρκέ παίκτες όπως ο Βράνκοβιτς, ο Ουίλκινς, ο Τάρπλεϊ και ο Πάσπαλι, ή πιο πρόσφατα ο Τσίλντρες και ο Μπατίστ, το ελληνικό μπάσκετ οδηγείται στο τέλμα".


Στη συνέχεια αναλύεται εντός δύο παραγράφων η κατάσταση που επικρατεί στις διοικήσεις των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ενώ στο τέλος του κειμένου γίνεται λόγος για τους παίκτες που ενδέχεται να φύγουν λόγω αυτού του καθεστώτος.


"Η κατάσταση που βρίσκονται οι γίγαντες του ελληνικού μπάσκετ, δίνει την ευκαιρία σε μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ αν ψωνίσουν από τα ρόστερ τους. Τεόντοσιτς, Σπανούλης, Μπουρούσης, Παπαλουκάς, Διαμαντίδης, Μπατίστ και Περπέρογλου είναι μερικά από ονόματα που ακούγονται!"




Πηγή: sport.gr