Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΚΡΗΤΗ: Παρ'ολίγο θύμα πυροβολισμών γιος γνωστού Ηρακλειώτη - Δείτε το βίντεο!


Φωτογραφία αρχείου
Από καθαρή τύχη γλίτωσε η παρέα των φοιτητών που το βράδυ της Πέμπτης, είχε συγκεντρωθεί στο σπίτι γνωστού Ηρακλειώτη, πολιτικού στελέχους σε τοπικό επίπεδο, του Μανόλη Νταμπάκη (πρώην νομαρχιακός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ της ΝΔ)


Οι φοιτητές ήταν προσκεκλημένοι του γιου του κ.Νταμπάκη ο οποίος, σημειωτέον, τη στιγμή του συμβάντος απουσίαζε από το σπίτι.


Το περιστατικό, που από τύχη δεν εξελίχθηκε σε αιματηρό, σημειώθηκε περίπου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή Αγ. Ιωάννης Κνωσού. Ξαφνικά η παρέα άκουσε πυροβολισμούς, όχι όμως σε μακρινή απόσταση, αλλά ...
σε απόσταση αναπνοής!


Γείτονας της οικογένειας (ο οποίος, ωστόσο, φέρεται να μην είναι μόνιμος κάτοικος, αλλά ... φιλοξενούμενος) άρχισε να πυροβολεί εναντίον του σπιτιού, προσπαθώντας να "συνετίσει" τους νεαρούς φοιτητές, που ... τον ενόχλησαν με τις συνομιλίες και τα γέλια τους.


Όσο για τον πατέρα, τον κ.Νταμπάκη, εκείνη την ώρα απουσίαζε και όταν κλήθηκε να πάει εσπευσμένα στο σπίτι, έτρεξε έντρομος, μη γνωρίζοντας τί θα αντιμετωπίσει!





Στη γειτονιά επικράτησε πανικός, ενώ οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του άνδρα. 
Πάντως ο "πιστολέρο" δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο την πράξη των πυροβολισμών, με την οποία έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή νεαρών ανθρώπων. Η αστυνομία, εκτός από τους κάλυκες, σε έρευνα στο σπίτι του, εντόπισε κι άλλα επιλήψιμα ευρήματα...


Πηγή: CretaLive.gr