Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΚΩΣ: Αναστάτωση χθές στο Ζιπάρι - Φωτιά σε σπίτι πιθανότατα από βραχυκύκλωμα! Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!


Γύρω στη μία και μισή το μεσημέρι αντιλήφθησαν (ευτυχώς έγκαιρα) οι γείτονες ότι από το κλειστό διαμέρισμα στον πρώτο όροφο μονοκατοικίας στο Ζιπάρι άρχιζε να μυρίζει κάτι καμένο.
και να κάνει την εμφάνιση του καπνός. Αμέσως πήραν τηλέφωνο την ιδιοκτήτρια που ήταν στο κατάστημα της εκείνη την ώρα στην Κω και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, χάρη στην άμεση επέμβαση της οποίας με δύο οχήματα η πυρκαγιά κατασβέστηκε μέσα ....
σε λίγα λεπτά και δεν επεκτάθηκε (καήκαν μόνο ηλεκτρικά είδη στην κουζίνα και ντουλάπια ενώ οι πυκνοί καπνοί κάλυψαν σχεδόν τα πάντα.

Σε ότι αφορά τα αίτια η εστία σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι ήταν ένα γωνιακό σημείο της κουζίνας (φώτο) πίσω από τον φούρνο μικροκυμάτων (πιθανότατα από κάποια πρίζα που βραχυκύκλωσε μιας και σχεδόν εκείνη την ώρα που αντιλήφθηκαν οι γείτονες τους καπνούς όπως μας είπαν επανήλθε και το ηλεκτρικό ρεύμα στην περιοχή που είχε διακοπεί από το πρωί...
Η φίλη Πολυάννα (ιδιοκτήτρια) -που ήταν σε ιδιαίτερα φορτισμένη ψυχολογική κατάσταση από το συμβάν έως ότου διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με τη μικρότερη δυνατή ζημιά όπως την διαβεβαίωσαν και οι ίδιοι οι Πυροσβέστες- μας είπε ότι όταν έφυγε είχε σιγουρευτεί πως δεν είχε αφήσει κάποια ηλεκτρική συσκευή αναμμένη (είχε διακοπή ρεύματος).
Πηγή: aegeanews.gr