Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΓΚΡΗΣ: «Η Κυβερνητική Παραλυσία Απειλεί το Κοινωνικό Κράτος»!


Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή τα καθημερινά φαινόμενα κατάρρευσης των κοινωνικών δομών της υγείας και της εκπαίδευσης- έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Η αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής μπορεί να χαρακτηριστεί πλέον ως καθολική.


Εκτός από τα οικονομικά μεγέθη τα οποία καταρρέουν μαζί με τις αβάσιμα αισιόδοξες προσδοκίες που ...
καλλιεργούσε ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Οικονομικών, καταρρέουν, δυστυχώς, και οι κοινωνικές δομές, όπως της υγείας και της εκπαίδευσης.


Έως σήμερα μας έρχονται καθημερινά τα “μαύρα μαντάτα” για δεκάδες “λουκέτα” που μπαίνουν σε καταστήματα όλης της χώρας, οδηγώντας επιχειρηματίες και εργαζόμενους στην απόγνωση.


Σε αυτά προστίθενται πλέον και οι ειδήσεις για “λουκέτα” που μπαίνουν ή απειλούν να μπουν σε νοσοκομεία, πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα, βρεφονηπιακούς σταθμούς, κ.λπ.


Η προσπάθεια των αρμόδιων, κάθε φορά, υπουργείων να καλύψουν τα προβλήματα που δημιουργεί η πολιτική τους, δεν μπορεί να διασκεδάσει την ανησυχία των πολιτών από την εξάπλωση των παραλυτικών φαινομένων διάλυσης και σήψης των κοινωνικών δομών του κράτους.


Η ρίζα του προβλήματος βρίσκεται στην ασκούμενη οικονομική πολιτική του Μνημονίου, η οποία όσο συνεχίζεται θα έχει όλο και πιο δυσμενείς συνέπειες για την κοινωνία μας…»._