Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Οι «κόκκινες» επιχειρήσεις ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε έσωσαν και πάλι την βουλή!



Κυβέρνηση Μνημονίου, Κουκουλοφόροι, κόμματα της αριστεράς, επαγγελματίες “αγανακτισμένοι” , Ζούγκλας, Κανάλια, Facebook και λοιποί ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΑΝ με συνεχείς προβοκάτσιες κάθε ενδεχόμενη ΕΘΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ αντίδραση, η οποία θα μπορούσε να υπάρξει στο ξεπούλημα της χώρας! Σαν πρόβατο επί σφαγήν οδηγήθηκε ο απλός λαός στο Σύνταγμα!
 
Οι μάπες του μέχρι πρότινος παντελώς άγνωστου βουλευτή Κοζάνης Αθανασιάδη, που ξαφνικά ξύπνησε η πράσινη συνείδησή του και το γιαούρτωμα της  κομμουνίστριας της… Εκάλης  Πήγε, που λέτε, πρωί-πρωί, με τη γνωστή θρασύτητα που την διακρίνει, η κομμουνίστρια της… Εκάλης, Λιάνα Κανέλλα, να περάσει με το trendy αυτοκίνητό της από το μπλόκο που είχαν στήσει πολίτες στο ύψος του Χίλτον. 


Προσοχή, ήταν πραγματικά αγανακτισμένοι οι πολίτες εκεί, καμία σχέση με τα γνωστά αριστερίστικα κουκουλοφόρα γρουπούσκουλα-παραρτήματα του Περισσού και της Κουμουνδούρου.
Άρπαξε, λοιπόν, τα… γιαουρτάκια της και τα… καφεδάκια της και… ηρέμησε Φυγαδεύτηκε δε με επιχείρηση της αστυνομίας, που φιλοδώρησε με μερικές ροπαλιές τους αγανακτισμένους πολίτες. Τις… μάπες του άρπαξε και ο μέχρι πρότινος παντελώς άγνωστος, που έγινε γνωστός τις τελευταίες ημέρες από τα… καπρίτσια του, βουλευτής Κοζάνης, Αλέξανδρος Αθανασιάδης.
Ναι, αυτός που όλες τις προηγούμενες ημέρες τριγύριζε στα κανάλια (κι έτσι τον έμαθε ο κόσμος) και διακήρυττε σε όλους τους τόνους ότι δεν θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο (Μνημόνιο 2), αλλά την τελευταία στιγμή… άλλαξε γνώμη και το… ψήφισε. Αμέσως μετά, με… ήσυχη την (πασοκική) συνείδησή του, βγήκε… βόλτα στον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου, σα να μην τρέχει τίποτα!!! Εκεί εδέχθη επίθεση από διερχόμενους απλούς πολίτες, κι όχι βέβαια από τα γνωστά κουκουλοφόρα κ.τ.λ. γρουπούσκουλα της άκρας αριστεράς.
Τα ίδια με τους παραπάνω και πολύ χειρότερα, θα τραβούσαν και οι 300 της βουλής, αν απλός κόσμος κύκλωνε τη βουλή. Αυτό όμως αποφεύχθηκε, με την επέμβαση των γνωστών κουκουλοφόρων αριστερίστικων γκρουπούσκουλων-παραρτημάτων του Περισσού και της Κουμουνδούρου, που έσωσαν για μία ακόμα φορά την… τιμή και τη σωματική ακεραιότητα των 300 της βουλής. Άξιος ο μισθός τους! Άξιες και οι άφθονες επιχορηγήσεις που λαμβάνουν αφειδώς από το «αστικό» κράτος, οι «κόκκινες» επιχειρήσεις των ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε. (Ανωνύμων Εταιριών).

Πηγή:
xryshaygh.wordpress.com