Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΒΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Ποιά ειναι τελικά η αλήθεια;

Πραγματικά απίστευτη είναι η αναστάτωση που έχει προκληθεί από μία ...πραγματικά πολύ επικίνδυνη φήμη που έχει κυκλοφορήσει από την προηγούμενη εβδομάδα στην Πάτρα αλλά και τις γύρω περιοχές για βιασμό και τραυματισμό ζευγαριού από μετανάστες. στην περιοχή της Veso Mare.

O Kόσμος και το dete.gr έχουν διαψεύσει το γεγονός εδώ και μία εβδομάδα. Διαβάστε την ανάρτηση της Παρασκευής 27 Μαϊου:
Όχι μόνο δεν έγινε απόπειρα ομαδικού βιασμού στις σκάλες της Αγίου Νικολάου, αλλά τελικά όλη αυτή η ιστορία ήταν...
στη φαντασία της νεαρής τοξικομανούς η οποία θέλοντας να αποφύγει τις πολλές ερωτήσεις στο Νοσοκομείο, τους μίλησε για σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε!

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την γυναίκα. Ρώτησαν στο Νοσοκομείο, βρήκαν την άκρη του νήματος και την ανακάλυψαν σπίτι της! Μετά από συζήτηση η γυναίκα αναγκάστηκε να τους πει την αλήθεια. Τους είπε ότι συνηθίζει να «ψωνίζει» ναρκωτικά από το σημείο (εκεί συχνάζουν αρκετοί αλλοδαποί), όμως τσακώθηκε για τα λεφτά και προφανώς τα «βαποράκια» την χτύπησαν! 

Η νεαρή αναγκάστηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και εκεί οι γιατροί την ρώτησαν. Η τοξικομανής για να δικαιολογηθεί τους είπε πως ενώ ανέβαινε τις σκάλες δέχθηκε την επίθεση ομάδας Αφγανών οι οποίοι προσπάθησαν να την βιάσουν ομαδικά.

Στους αστυνομικούς όμως είπε όλη την αλήθεια. Η νεαρή είναι «γνωστή» στους άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας και έτσι η υπόθεση «έκλεισε»!

 Ο Διοικητής Ασφαλείας Πατρών Αρης Ανδρικόπουλος έδωσε εντολή να διερευνηθεί η συγκεκριμένη ιστορία καθώς του φάνηκε περίεργο πως και δεν έγινε η παραμικρή καταγγελία στην Αστυνομία! Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το περιστατικό δημοσιεύθηκε πρώτα σε τοπική ημερήσια εφημερίδα της Πάτρας και στη συνέχεια (λόγω του «καυτού» αντικειμένου) έλαβε πανελλαδικές διαστάσεις.

«Ράδιο Αρβύλα» και με ζευγάρι
Λίγες ημέρες μετά το παραπάνω συμβάν κυκλοφόρησε στην Πάτρα μία φήμη πως αλλοδαποί (Αφγανοί συγκεκριμένα) είχαν βιάσει ζευγάρι (άνδρα και γυναίκα) που περπατούσε αμέριμνο στο στενό πίσω από το συγκρότημα Veso Mare. Η συγκεκριμένη φήμη έλαβε μεγάλη έκταση, σε συνδυασμό και με το περιστατικό στις σκάλες της Αγίου Νικολάου. Μέχρι και «επώνυμοι» Πατρινοί μας ρωτούσαν τι ακριβώς έχει συμβεί. Μιλώντας στον «Κόσμο» ο Διοικητής Ασφάλειας ήταν κατηγορηματικός: Ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο.

Και στα Ιωάννινα!

Αυτό που προκαλεί εντύπωση πάντως είναι ότι και στην πόλη των Ιωαννίνων, λίγες ημέρες πριν (κοντά στις 4 Μαϊου) είχε δει το φως της δημοσιότητας (κυρίως σε blogs) η ίδια είδηση.

«Γεγονός όμως - και είναι αληθές και διασταυρωμένο - είναι πως βιάσθηκε ομαδικά, κοπέλα που συνοδευόταν από τον σύντροφό της από αλλοδαπούς. Περί ακριβής χρονο-τοποθεσίας ακόμη τίποτε δεν είναι επίσημο. Επίσης πολλοί μιλούν και για τον βιασμό του άνδρα (συντρόφου της), κάτι που δεν έχουμε επαληθεύσει. Η κοπέλα νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, στην..γυναικολογική κλινική με σοβαρές επιπτώσεις από τον βιασμό της» έγραφε το inews. Όμως η αστυνομία όχι μόνο διέψευδε, αλλά και στο Νοσοκομείο της πόλης δεν υπήρχε περιστατικό τέτοιας νοσηλείας.

Πηγή: Dete.gr