Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

ΑΙΓΙΟ: Πιθανόν αυτοκτόνησε ο άνδρας που βρέθηκε σε αποσύνθεση!


Πιθανότατα σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος του άνδρα, αγνώστου ταυτότητας και λοιπών στοιχείων, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε αποσύνθεση σε αυλάκι στην περιοχή της Άκολης το βράδυ του Σαββάτου.


Όπως αναφέρουν στο ...
 filodimos.gr ασφαλείς αστυνομικές πηγές, στην κατοχή του εκλιπόντος βρέθηκαν φάρμακα, ποσότητα των οποίων φαίνεται πως είχε καταναλώσει ο ίδιος με σκοπό να κόψει το νήμα της ζωής του. 
Μάλιστα, σύμφωνα με εκτιμήσεις της ιατροδικαστού κας Αγγελικής Τζιόλα, ο άνδρας πρέπει να βρισκόταν γύρω στις .... 10 μέρες μέσα στο ρέμα, έτσι ώστε ο προσδιορισμός βασικών στοιχείων για τον ίδιο να είναι εξαιρετικά δύσκολος.


Τη μακάβρια ανακάλυψη έκανε ένας άνδρας Πακιστανικής καταγωγής, που μπήκε στο ρέμα για... τη φυσική του ανάγκη και κατατρόμαξε, ανακαλύπτοντας πως δίπλα του κείτονταν ένας νεκρός, μπρούμυτα πεσμένος και σε προχωρημένη αποσύνθεση. Αμέσως ειδοποίησε την Ασφάλεια Αιγίου και ακολούθως έσπευσε και η ιατροδικαστής για την πρώτη έρευνα, προτού η Πυροσβεστική αναλάβει το έργο της απομάκρυνσης του πτώματος, που οδηγήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για την περαιτέρω νεκροψία-νεκροτομή. Αναμένονται, βεβαίως, και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να δοθούν οι τελικές απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του.


Δυστυχώς, ο νεκρός δεν έφερε πάνω του κάποιοι στοιχείο (ταυτότητα ή έγγραφο) που να προδίδει την ταυτότητά του κι έτσι οι αρχές αναζητούν κάποιον συγγενή ή φίλο του, που ίσως να τον ψάχνει τις τελευταίες μέρες που είχε εξαφανιστεί.


Πηγή: Filodimos.gr