Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: "Καλέστε με να τελειώνουμε"!


Να κληθεί από τον ανακριτή ακόμα και απόψε το βράδυ επιθυμεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να σταματήσει να σπιλώνεται ο ίδιος και ο Ολυμπιακός.


Την άμεση του κλήση από τις ανακριτικές αρχές, αν είναι δυνατόν και απόψε το βράδυ επιθυμεί διακαώς ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως βγαίνει από επίσημες πηγές της ΠΑΕ. 


Και αυτό γιατί όπως λένε δεν είναι δυνατόν να ...
λασπολογείται με τέτοιο τρόπο ένας επιχειρηματίας του βεληνεκούς του Μαρινάκη με εισηγμένες εταιρείες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και φυσικά ένας πρόεδρος μιας μεγάλης ομάδας όπως ο Ολυμπιακός.


Την ίδια ώρα που από στόμα σε στόμα διαρρέουν ότι απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα σε όσους εμπλέκονται στην υπόθεση. Στον Ολυμπιακό γελούσαν με όλα αυτά. Δηλαδή ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πάει στην Βραζιλία ή στον Βόρειο Πόλο για να κρυφτεί;;


Όλα αυτά έχουν εξοργίσει τον «ερυθρόλευκο» ηγέτη που μετά μανίας ζητά να εξεταστεί το συντομότερο δυνατό για να τελειώνει το παραμύθι και να σκάσει η φούσκα. Γιατί ουδείς έχει το δικαίωμα να διασύρει τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο του.


Πηγή: olympiacos24.gr