Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΣΠΥΡΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΣΤΟ ΦΩΣ: "Δεν γνωρίζω τον κ. Μπέο"!


Ο Κερκυραίος διαιτητής, Σπύρος Τρύφωνας, το όνομα του οποίου βρίσκεται ανάμεσα σ' αυτά που προτείνεται η δίωξη τους σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα, έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα "ΦΩΣ".


Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του ΦΩΤΟΣ, ο Κερκυραίος ρέφερι δεν ...
μπορούσε να πιστέψει ότι του ασκήθηκε ποινική δίωξη για συμμετοχή σε παράνομες ενέργειες που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο.


Ιδιαίτερα, όταν πληροφορήθηκε τον διάλογο που υπάρχει στη δικογραφία σύμφωνα με τον οποίο ο Αχιλλέας Μπέος επικοινώνησε μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟ με μεγαλοπαράγοντα και του ζήτησε να προστατέψει τους Καλόπουλο και Τρύφωνα γιατί είχε πληροφορίες ότι ήταν στόχοι επίθεσης.


Χαρακτηριστικά, ο Σ. Τρύφωνας δήλωσε τα εξής: "Ουδέποτε ζήτησα από οποιονδήποτε από το χώρο του ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα, από τον κύριο Αχιλλέα Μπέο, τον οποίο δεν γνωρίζω καν, την προστασία της σωματικής μου ακεραιότητας. 


Μετά το παιχνίδι απευθύνθηκα μόνο τηλεφωνικώς στην αστυνομία και αργότερα προχώρησα σε καταγγελίες γιατί δεχόμουν συνεχώς απειλές".
Πάντως, ο Σπύρος Τρύφωνας δεν έχει αποφασίσει ακόμα τις επόμενες κινήσεις του, αλλά δηλώνει έτοιμος να υπερασπιστεί τον εαυτό του μόλις κληθεί από τις αρμόδιες αρχές.


Πηγή: corfupress.com