Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Δέκα μέρες άφαντη η Μηλίτσα!

Δέκα μέρες άφαντη η Μηλίτσα
Αδειάζουν σήμερα από απορρίμματα το τριώροφο της 61χρονης, η οποία δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής.
Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση «εξαφάνισης» της 61χρονης ρακοσυλλέκτριας, η οποία χθες συμπλήρωσε δέκα ημέρες απουσίας από το σπίτι της στην οδό Κανάρη 40 με Γαλλίας.

Η αφόρητη δυσοσμία από την τριώροφη κατοικία της, η οποία όπως αποδείχθηκε μετατράπηκε σε άβατο από τους τόνους σκουπιδιών που συγκέντρωνε, οδήγησε την περασμένη Παρασκευή γείτονές της στο ...
Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, ώστε να αναφέρουν την εξαφάνισή της.

Οι έρευνες την ίδια ημέρα απομάκρυναν προσωρινά τις υπόνοιες που δημιουργήθηκαν να βρίσκεται μέσα στην κατοικία της ανήμπορη να κινηθεί. Οι πυροσβέστες που εισήλθαν παρουσία αστυνομικών και με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Βόλου το μόνο που αντίκρισαν ήταν βουνά σκουπιδιών και στους δύο ορόφους -εκτός από το ισόγειο- τα οποία έφταναν από το πάτωμα έως το ταβάνι.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου συνέχισε τις προηγούμενες ημέρες να αναζητά στοιχεία που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στην υπόθεση, λύνοντας το μυστήριο γύρω από το εγκαταλελειμμένο σπίτι. Κανείς, όμως, παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν γνώριζαν πού μπορεί να βρίσκεται η 61χρονη, ούτε και οι συγγενείς της στη Λάρισα, οι οποίοι φαίνεται ότι δεν έχουν στενές σχέσεις μαζί της.

Χθες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες συζήτησαν για το πώς πρέπει να χειριστούν τη δύσκολη υπόθεση. Μετά από εξαιρετικά επείγουσα εισαγγελική απόφαση να απομακρυνθούν από την κατοικία τα σκουπίδια για λόγους δημόσιας υγείας, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Μπ. Τσαμπάζης συναντήθηκαν συζητώντας τις λεπτομέρειες της επιχείρησης.

Στις 7 το πρωί σήμερα ξεκινά η επιχείρηση εκκένωσης της τριώροφης κατοικίας της από τους όγκους των σκουπιδιών. Σύμφωνα με το σχεδιασμό θα απομακρυνθούν παλιά αντικείμενα, τα οποία θα ξεχωριστούν από άλλα χρήσιμα για το σπίτι, καθώς και είδη ρουχισμού, ενώ θα δοθεί μεγάλη προσοχή ώστε να μην καταλήξουν στο σκουπιδότοπο τυχόν τιμαλφή.
Η έρευνα θα είναι πιο ενδελεχής και θα διαλύσει πλήρως τα ερωτήματα μήπως η γυναίκα βρίσκεται μέσα στο σπίτι.
Η απομάκρυνση των «βουνών» από σκουπίδια θα γίνει παρουσία δικαστικού, αστυνομικού, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, καθώς και συγγενών της 61χρονης που ειδοποιήθηκαν για να παραστούν στην επιχείρηση.

Τέσσερα άτομα της Υπηρεσίας Καθαριότητας με δύο φορτηγά και έναν φορτωτή αναμένεται να πιάσουν δουλειά από νωρίς το πρωί, κατεβάζοντας τα παλιά αντικείμενα που συγκέντρωνε στην κατοικία της η 61χρονη.

Πηγή: taxydromos.gr