Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Από την Ελπίδα στη... Λάρισα!

Εν μέσω συζητήσεων για την ερχόμενη σεζόν, ηχογραφήσεων για το CD του και σε αναμονή του τρίτου κύκλου της ''Ζωής της άλλης'' του χρόνου, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος ξεκίνησε το Σάββατο γυρίσματα για την ταινία του Στράτου Μαρκίδη ''Λάρισα εμπιστευτικό'' που θα δούμε στους κινηματογράφους σε λίγους μήνες. Ο νεαρός ηθοποιός θα υποδυθεί έναν ρόλο-κλειδί στην κωμωδία σε σενάριο Πολυξένης Φραγκούλη.

Ποιά είναι όμως η υπόθεση του φιλμ ;... Πριν από μερικά χρόνια, η ζωή στην Πεζούλα και τη Βρυσούλα κυλούσε αρμονικά. Βέβαια υπάρχει ένας τοίχος ανάμεσα στα δύο χωριά, χτισμένος από άκρη σε άκρη και έτσι κανείς δεν μπλέκεται στην δουλειά του άλλου. Όταν όμως έρχεται ο Καλλικράτης να ενώσει τα δυο χωριά, έρχονται τα πάνω-κάτω : 

Ένας μεγαλοδημοσιογράφος πεθαίνει, το εργοστάσιο βιολογικού καθαρισμού διχάζει, ο υπουργός λαδώνεται, οι μίζες πάνε κι έρχονται, το ΣΔΟΕ ανακατεύεται, οι άνθρωποι της νύχτας ενοχλούνται, ατομικά και τοπικά συμφέροντα μπλέκονται, ενώ οι εκπλήξεις και οι ξεκαρδιστικές καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη…

Στην ταινία θα παίξουν, επίσης, πολλοί γνωστοί ηθοποιοί όπως ο Τάσος Κωστής, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Μιχάλης Μαρίνος, ο Κώστας Βουτσάς, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Μπέσυ Μάλφα κ.α.


Πηγή: TvZapping.gr