Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Αυθόρμητο φιλί ή καλή σκηνοθεσία; - Πόλεμος στο διαδίκτυο για μια υπέροχη εικόνα!


Ζουν τον έρωτα τους χωρίς να ενδιαφέρονται για το τι συμβαίνει γύρω τους. Ή μήπως όχι.


Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από το φωτογράφο Rich Lam, ο οποίος κάλυπτε τα επεισόδια στους δρόμους του Βανκούβερ, και έγινε διάσημο μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας στο διαδίκτυο.





Όπως ήταν λογικό μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας ξέσπασε ένας ''πόλεμος'' σχολίων. Κάποιοι θαύμασαν την αγάπη των δύο νεαρών παιδιών και επιδοκίμασαν αυτή την αυθόρμητη πράξη. Όμως, αρκετοί ισχυρίστηκαν ότι η φωτογραφία δεν ήταν αληθινή και ο φωτογράφος έλεγε ψέμματα, για το τυχαίο του γεγονότος.


Όλοι έψαχναν να βρουν στοιχεία για να επικυρώσουν τα αρνητικά τους σχόλια και τα ντοκουμέντα αυτά βρέθηκαν, λίγες ώρα αργότερα.


Μπλόγκερ δημοσίευσε μία φωτογραφία, η οποία έδειχνε το ζευγάρι αλλά και τρεις άνδρες που έδιναν οδηγίες για το πώς θα ολοκληρωθεί η ''αυθόρμητη'' λήψη.
Ο φωτογράφος Rich Lam, πάντως επιμένει στους ισχυρισμούς του και τονίζει ότι η φωτογραφία είναι πέρα για πέρα αληθινή.


''Κάλυπτα τα γεγονότα στο Βανκούβερ και φωτογράφιζα τα επεισόδια. Είδα δύο ανθρώπους να βρίσκονται πεσμένοι στο δρόμο, πίσω από τις αστυνομικές δυνάμεις. Τράβηξα τη φωτογραφία χωρίς να ξέρω τι θα αποκαλυπτόταν. 


Όταν γύρισα στο γραφείο για να δείξω το υλικό, ο αρχισυντάκτης μου, μου είπε ότι οι νεαροί που βρίσκονταν στο δρόμο δεν είχαν χτυπήσει, απλά φιλιούνταν'' δήλωσε στο περιοδικό Esquire.


Πηγή: News247.gr