Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΠΥΡΓΟΣ: Εικόνες που σοκάρουν στο Νοσοκομείο Πύργου - Δείτε βίντεο και φωτο γραφίες!

anthropos_nosok_2Σε ένα κρεβάτι, απέναντι από το νεκροτομείο του Νοσοκομείου Πύργου, κείτεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Ένας άνθρωπος χωρίς ταυτότητα, από το πουθενά και ίσως και προς το πουθενά.

 Αυτό το «ανθρώπινο ράκος» φιλοξενείται(;) στο κεφαλόσκαλο του κλιμακοστάσιου του Νοσοκομείου Πύργου! Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει(;) προσωρινά προσβάλλουν την ανθρώπινη ύπαρξη.

 Η κάμερα του ... ΙliaPress, σε ένα συγκλονιστικό βίντεο, κατέγραψε «σκληρές» εικόνες. Εικόνες-γροθιά στο στομάχι της κοινωνίας. 

Όταν φτάσαμε, τον βρήκαμε να πολεμάει με τους εφιάλτες του ύπνου του. Όταν ξυπνήσει, θα συνεχίσει να πολεμάει, αλλά αυτή τη φορά με αληθινούς εφιάλτες. Την εγκατάλειψη, την εξαθλίωση, την απελπισία. Κοιμάται πάνω στα περιττώματά του! Ο χώρος που του έχει παραχωρηθεί αποτελεί εστία μόλυνσης. Γιατί εκεί, καθημερινά πηγαινοέρχεται προσωπικό του Νοσοκομείου.

Επιβάλλεται να βρεθεί άμεσα λύση για τον άγνωστο ταξιδιώτη από τη Γερμανία. Αυτή η φιλοξενία, υπό αυτές τις συνθήκες δεν βοηθά ούτε αυτό τον άνθρωπο ούτε τους συνανθρώπους του που καθημερινά κινούνται στο Νοσοκομείο. Και σίγουρα δεν τιμά την πολιτισμένη κοινωνία μας.


Πηγή: iliapress.gr