Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: “Έσφαξε” συμπατριώτη του με μπουκάλι μπύρας!


Νέο χτύπημα κατά των ναρκωτικών αποτελεί η σύλληψη δύο Ζακυνθινών, ο ένας από τους οποίους αποδείχτηκε ότι ήταν έμπορος ηρωίνης, μιας και η Ασφάλεια βρήκε στο δωμάτιο της οικίας του (βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Λαζάρου) ποσότητα 78 γραμμαρίων, ενώ εντοπίστηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά, καθώς και 75 ευρώ, χρήματα που προερχόταν από πώληση ουσιών.


Η σύλληψη των δύο ατόμων έγινε στο ...
κέντρο της πόλης το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος είναι 40 ετών, είχε στην κατοχή του ένα φιξάκι ηρωίνης 0,4 γραμμαρίων, το οποίο θα πωλούσε σε έναν 33χρονο Ζακυνθινό.
Η Ασφάλεια αξιοποίησε τις πληροφορίες που είχε στη διάθεσή της για τον πρώτο και τον… “τσάκωσε” την ώρα της συναλλαγής.


Οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν πως και οι δύο ήταν πεζοί, ενώ ο 40χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις διωκτικές Αρχές, για άλλες όμως υποθέσεις, και όχι για ναρκωτικά.
Τα 78 γραμμάρια ηρωίνης ήταν μέσα σε δύο αυτοσχέδιες νάϊλον συσκευασίες και όλα δείχνουν ότι τα ναρκωτικά θα διοχετευόταν σε πολλά άτομα.


Η τελευταία υπόθεση, πάντως, έρχεται να προστεθεί σε εκείνη με τη σύλληψη προ ημερών ενός αλλοδαπού Αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος είχε κρύψει στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του 405 γραμμάρια ηρωίνης.
Οι δύο δράστες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα χθες το μεσημέρι, όμως ζήτησαν και πήραν 24ωρη προθεσμία, προκειμένου να ετοιμάσουν την απολογία τους.


Πηγή: imerazante.gr