Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: "Το ΠΑΣΟΚ του λάθους και ...των μη παντελονάτων"!



ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ
-ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ "ΔΗ.ΣΥ" ΚΑΙ Ε.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.



Μετά την υπερψήφιση του "Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος" στη Βουλή από "155" Βουλευτές , ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την πιο κάτω δήλωση:

"Το ΠΑΣΟΚ, μετά από περιπετειώδεις παλινωδίες, αμφισβητήσεις, διαφορετικές πολιτικές, διαχωριστικές γραμμές, επαπειλούμενες παραιτήσεις και πολιτικά "αντριλίκια" κάποιων Βουλευτών του...που μειώνονταν μέρα με τη μέρα, έφτασε στο να πει το "ναι" για την οικονομική εξαθλίωση των πολιτών, κατ' επιταγή των Ευρωπαίων δανειστών και οικονομικών παραγόντων.     

Το ΠΑΣΟΚ - αφού από το '81 καταχρέωσε τη χώρα, κατασπατάλησε άφθονο δημόσιο χρήμα, εγκαθίδρυσε το λεγόμενο "κομματικό κράτος" διορίζοντας ασύστολα, αναξιοκρατικά και αναίτια...ακόμα και τις "πέτρες" -, τώρα έβαλε τη χώρα σε δεινή περιπέτεια. Παίρνει με ένα ακόμα μνημόνιο - συνέχεια του προ έτους πρώτου ανεπιτυχούς - όσα έδωσε τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια, και τώρα, αφού "καλοτάισε" με δανεικά το λαό  ..τον στέλνει "ακοινώνητο" στον τάφο!

Κοίταξαν την κομματική καρέκλα, την παραπέουσα  κυβέρνηση, το ατομικό τους "μη παντελονάτο" βραχυπρόθεσμο πολιτικό όφελος και καταδίκασαν τη χώρα στην ύφεση, την ανεργία και την φτώχεια δίχως την παραμικρή ελπίδα!

Η ΝΔ κράτησε, σταθερή και ουσιαστική θέση μέχρι τέλους, μη στηρίζοντας το επίμονο λάθος. Η κ. Έλσα Παπαδημητρίου- έστω κι αργά θυμήθηκε το συγγενικό της "κατώφλι" του Κ.Μητσοτάκη κι έπραξε ότι της "πρόσταξε" αυτό. 
Οι δε Βουλευτές της "Ντόρας"  με το να δηλώσουν  "παρόντες" στην κρίσιμη ψηφοφορία, ας σημειωθεί πως δεν είπαν "ναι"...αλλά δεν είπαν ξεκάθαρα κι "όχι " στο νέο Μνημόνιο

Από δω και πέρα, ο αγώνας θα συνεχιστεί, κόντρα στο λάθος, στο μίζερο και αντιλαϊκό. Τον λόγο τον έχουν από κοινού...τα κόμματα της αντιπολίτευσης και προπαντός ο λαός...όσο θα ελπίζει και θα ξεχύνεται αθρόα στους δρόμους και τις πλατείες με άποψη και ενέργεια...ανατροπής των κάκιστων πολιτικών δεδομένων της πατρίδας"!