Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: ΣΟΚ: Τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ στη μέση της πλατείας στο Πακιστάν - Πολύ σκληρές εικόνες!

Σοκ προκαλεί βίντεο που δείχνει ένα άνδρα να εκτελείται εν ψυχρώ δολοφονία νεαρού από ομάδα παραστρατιωτικών στο Καράτσι του Πακιστάν. 


Στο βίντεο φαίνεται ο 19χρονος Σαρφαράζ Σαχ να ικετεύει για τη ζωή του, πριν πυροβοληθεί από ένα από τα έξι μέλη της παραστρατιωτικής οργάνωσης "Ρέιντζερς".


Οι Ρέιντζερς λένε πως ο νεαρός άνδρας συνελήφθη προσπαθώντας να ληστέψει κάποιο, αλλά η οικογένειά του το αρνείται.


Το βίντεο από το Καράτσι, το οποίο έχει μεταδοθεί από ...
τη πακιστανική τηλεόραση, έχει κάνει το γύρο του κόσμου και είναι πολύ ενοχλητικό για να το παρακολουθήσει κάποιος.


Δείχνει το νεαρό άνδρα με ένα μαύρο μπλουζάκι να σέρνεται από τα μαλλιά σε μία δημόσια πλατεία από ένα άτομο που φορά απλά ρούχα και δεν δείχνει αστυνομικός.


Στη συνέχεια σπρώχνεται προς τα μέλη της παραστρατιωτικής οργάνωσης που είναι ένοπλοι. Ο νεαρός, ο οποίος δεν φαίνεται να είναι οπλισμένος, ικετεύει για τη ζωή του όταν ένας από τους Ρέιντζερς τον σημαδεύει με το όπλο στο λαιμό του.





Λίγο αργότερα, ένας από αυτούς τον πυροβολεί δύο φορές από κοντινή απόσταση, χτυπώντας τον στο μηρό. Ο νεαρός άνδρας πέφτει στο έδαφος ενώ αρχίζει αιμορραγεί βαριά και ικετεύει για βοήθεια.


Οι παραστρατιωτικοί, που έμειναν κοντά στο τραυματισμένο άνθρωπο, δεν δεν κάνουν τίποτα για να τον βοηθήσουν και απλά τον παρακολουθούν να πεθαίνει από την αιμορραγία.


Ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο και το έδωσε στη δημοσιότητα δέχθηκε απειλές για τη ζωή του και ο αρχές του Καράτσι του ζήτησαν να πει πως το βίντεο είναι ψεύτικο. 


Η αστυνομία είπε πως προχώρησε στη σύλληψη δύο παραστρατιωτικών που αναγνωρίστηκαν ως οι δολοφόνοι του νεαρού άνδρα.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΚΛΗΡO 








Πηγή: shootandgoal.com