Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΛΑΜΙΑ: Γυαλί ο δρόμος στην Καραϊσκάκη για τους οδηγούς - Δείτε φωτογραφίες!

"Τα τροχαία είναι καθημερινό φαινόμενο. Όταν βρέχει τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο επικίνδυνα. Ο δρόμος είναι γυαλί..." είπαν χαρακτηριστικά οι περίοικοι στο LamiaReport.

Ακόμη ένα τροχαίο σημειώθηκε στις 20.30΄περίπου στην οδό Καραϊσκάκη στο ύψος της Ιπποκράτους. 

Οι οδηγοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, οι περίοικοι όμως, που γίνονται αυτόπτες μάρτυρες καθημερινών ανάλογων σκηνών, ξέσπασαν στο ...LamiaReportλέγοντας ότι πρέπει οπωσδήποτε να γίνει κάτι εδώ και τώρα, για να μην έχουμε κι άλλα σοβαρότερα τροχαία.

"Μόνο σήμερα 2-3 αυτοκίνητα έφυγαν πάνω στο πεζοδρόμιο. Τι θα γινόταν αν έπεφτε πάνω σε πεζούς;... Ένα άλλο σήμερα χτύπησε πάνω σε 2 παρκαρισμένα και τα εγκατέλειψε...
Κατεβαίνοντας από την Ιπποκράτους, επίσης φεύγουν πάνω στο πεζοδρόμιο. Συνέχεια πεταγόμαστε έξω από τα τροχαία" είπε ένας άλλος κάτοικος της οδού Ιπποκράτους.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Παναγιώτη Ευαγγελίου, μας είπε ότι επισκέφθηκε το σημείο πριν από λίγο, και ότι τη Δευτέρα το πρωί κλιμάκιο της τεχνικής υπηρεσίας θα είναι εκεί,  για να κάνει αυτοψία και να δοθεί όσο το δυνατόν συντομότερα λύση στο πρόβλημα. 
Ο αντιδήμαρχος παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως όταν βρέχει, μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.






Πηγή: LamiaReport.gr