Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ: Ένας μήνας χωρίς τον "καλό μας άνθρωπο" - Δείτε δύο σπάνια βίντεο!

Πέρασε κιόλας ένας μήνας χθές απο την ημέρα εκείνη που ο μεγάλος ΕΛΛΗΝΑΣ ηθοποιός και ΑΝΘΡΩΠΟΣ έφυγε για το "μεγάλο ταξίδι" στα 84 του χρόνια.


Ένα παράξενο πράγμα όμως: Εϊναι σαν να μην έχει φύγει! Τόσο μεγάλη ήταν και είναι η αγάπη ΟΛΟΥ του Ελληνικού λαού στο πρόσωπό του!

Εμείς, σαν άνθη ευλάβειας στη μνήμη του αγαπημένου μας Θανάση, σας "προσφέρουμε" 2 σπάνια βίντεο  του έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί: να ...
παίζει ποδόσφαιρο και να μιλα σε σχολική εορτή, σε παιδια του Δημοτικού.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ!

1)
Ο Θανάσης Βέγγος μάγεψε ως ποδοσφαιριστής το 1978, για φιλανθρωπικούς λόγους. Σε αυτό η "Αθλητική Ηχώ" της εποχής αναφέρεται σε μία κατάμεστη Νέα Φιλαδέλφεια με τον κόσμο να αποθεώνει τον αξέχαστο ηθοποιό.
Ίσως κάποιοι να θεωρήσατε... αφύσικο περίπου 40.000 άνθρωποι να μαζεύτηκαν για να δούνε μία φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε δημοσιογράφους και ηθοποιούς. Πιθανόν να σκεφτήκατε ότι υπερέβαλε η εφημερίδα αναφερόμενη στον αγώνα.
Και όμως... Για τον Θανάση θα γέμιζε και το Ολυμπιακό Στάδιο! Δείτε το σχετικό ντοκουμέντο με ένα γεμάτο γήπεδο να αποθεώνει τον καλό μας άνθρωπο...


2)
Ένα στιγμιότυπο από μια σπάνια στιγμή του Θανάση Βέγγου από μια σχολική εκδήλωση που παραβρέθηκε το 2006 και είπε λίγες σοφές κουβέντες.
Ένας άνθρωπος που θα λείψει από όλους μας πάντα θα τον θυμόμαστε μέσα από τις ταινίες του και θα μας κάνει να χαμογελάμε!