Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Επιτυχημένη η επέμβαση στον μικρό της ΑΕΚ, Αγγελο Κερασίδη - Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση!

 Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι υποβλήθηκε ο 15χρονος, Αγγελος Κερασίδης της ομάδας Παίδων της ΑΕΚ, μετά από χτύπημα που δέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι!


Λίγο μετά τις 7μ.μ., σε επικοινωνία του με τον Sentra 103.3 ο προπονητής του, Αγγελος Χατζόπουλος ενημέρωσε πως ο Κερασίδης βγήκε από το χειρουργείο, όπου βρισκόταν από τις 4μ.μ. και «όλα πήγαν καλά».


Από την πλευρά των γιατρών υπάρχει αισιοδοξία για την πορεία του 15χρονου ποδοσφαιριστή, ωστόσο πρέπει να ...
περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα για να μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.


Στον αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ (8/6) ο Κερασίδης δέχθηκε ένα χτύπημα και έπεσε στο έδαφος, με συνέπεια να προκληθεί αιμάτωμα στο κεφάλι.


Στο Ιατρικό Κέντρο, από την πρώτη στιγμή, βρέθηκε η οικογένεια του Κερασίδη, ο προπονητής του στην ομάδα Παίδων της ΑΕΚ, Αγγελος Χατζόπουλος ενώ στο νοσοκομείο πήγε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης για να ενημερωθεί για την κατάσταση και να παραμείνει δίπλα στην οικογένεια του μικρού Αγγελου.


Ο Sentra 103.3 επικοινώνησε με τον προπονητή του Κερασίδη, Αγγελο Χατζόπουλο, ο οποίος ενημέρωσε πως: «Ο Αγγελος Κερασίδης χτύπησε σε φιλικό παιχνίδι που είχαμε στο Κορωπί και στο οποίο υπήρχε ένταση εκ των προτέρων από την αντίπαλη ομάδα, που ήθελε πάση θυσία τη νίκη.


Σε μία φάση ο παίκτης μας σηκώθηκε ψηλά για να διεκδικήση τη μπάλα και δυστυχώς ένας αντίπαλος έβαλε δυνατά και αυτός το κεφάλι του και χτύπησε τον Κερασίδη, που έπεσε κάτω και έκανε καρούμπαλο και στη συνέχεια δημιουργήθηκε το αιμάτωμα. Ο αντίπαλος «άνοιξε» το κεφάλι του και έκανε 12 ράμματα.


Ο Κερασίδης υποβλήθηκε τα ξημερώματα σε άξονική και το πρωί σε ακόμη μία (9/6). Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά και θα αναρρώσει πλήρως».


Η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω του Σταύρου Αδαμίδη στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του νεαρού ποδοσφαιριστή και με ανακοίνωσή της ευχήθηκε «καλή ανάρρωση στον Αγγελο Κερασίδη»


Αναλυτικά, η ανακοίνωση…


«Η ΠΑΕ ΑΕΚ και το τμήμα Ακαδημιών εύχονται καλή ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Παίδων (U-14) Άγγελο Κερασίδη, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι σε φιλικό αγώνα και χειρουργήθηκε με επιτυχία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών».