Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΚΙΛΚΙΣ: Σύλληψη για φρουτάκια στον Ευρωπό!

Την Κυριακή και ώρα 22.30 στον Ευρωπό – Κιλκίς, συνελήφθη από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε./ Α.Δ. Κιλκίς, 32χρονος ημεδαπός, ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «καφετερία» ιδιοκτησίας 27χρονου ημεδαπού, διότι κατελήφθη να έχει επιτρέψει την εγκατάσταση και λειτουργία του τυχερού παιγνίου «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» σε 3 Ηλεκτρονικά Παιγνιομηχανήματα με οθόνη και ...
δέκτη κερμάτων – χαρτονομισμάτων και σε 3 Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, τα οποία βρίσκονταν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (παραβάν) του καταστήματος.
Ο συλληφθείς παρέδωσε οικιοθελώς και ένα τηλεχειριστήριο για την απομακρυσμένη απενεργοποίηση των Παιγνιομηχανημάτων και Η/Υ.
Συνολικά κατασχέθηκαν 3 ηλεκτρονικά Παιγνιομηχανήματα, 3 πλήρεις Η/Υ, 1 τηλεχειριστήριο καθώς και το χρηματικό ποσό των 70 €, που βρέθηκε εντός 2 παιγνιομηχανημάτων.
Ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο, αναζητείται για σύλληψη εντός ορίων αυτοφώρου.
Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Γουμένισσας.

Πηγή: kilkistoday.gr