Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Έκλεισε οριστικά την πόρτα του... ΟΗΕ ο Γιώργος Παπανδρέου - Διαβάστε την επιστολή του!

Τέλος στα... σενάρια της "μεταγραφής" του στον ΟΗΕ έβαλε σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου!
Πριν από λίγο, έγινε γνωστή η επιστολή του προς τον γενικό γραμματέα Μπαν Κι Μουν λέγοντας πως θα τον στηρίξει στην προσπάθεια που κάνει για την ανανέωση της θητείας του στον Οργανισμό!

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός έκανε γνωστό πως στις 6 Ιουνίου, ο Μπαν Κι Μουν, του είχε αποστείλει επιστολή γνωστοποιώντας την πρόθεση να είναι εκ νέου υποψήφιος, για τη δεύτερη θητεία του στο αξίωμα του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

"Η Ελλάδα αποδίδει μεγάλη σημασία στο ρόλο των Ηνωμένων Εθνών σε όλο τον κόσμο και εκτιμά βαθύτατα το πολυσχιδές έργο του Οργανισμού, τόσο στην ...
συνένωση όλων των Εθνών να κατανοήσουν, όσο και στη λήψη απαιτητικών αποφάσεων, ακόμα και για να προβούμε σε επικίνδυνες αποστολές" επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπανδρέου.

Και καταλήγει: "Κατά τη διάρκεια της θητείας σας εκτιμούμε  ότι, έχετε καταφέρει την προβολή του ρόλου των Ηνωμένων Εθνών, ιδίως βοηθώντας τους πιο ευάλωτους, καθώς και εμπλουτίζοντας τη διεθνή ατζέντα του Οργανισμού με νέους φιλόδοξους στόχους. Πιστεύω ακράδαντα ότι η προσπάθειά σας θα πρέπει να συνεχιστεί αμείωτη. Έχετε την ολόψυχη υποστήριξη της χώρας μου για μία δεύτερη θητεία. Εύχομαι  κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας".

Πηγή: Parapolitika.gr