Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Σάτυρος ετών 80... στην Πλατεία Γεωργίου!


80χρονος κυκλοφορεί στην Πλατεία Γεωργίου και όχι μόνο ενοχλεί νεαρά κορίτσια, αλλά... αυνανίζεται στα παγκάκια!


Ο φωτογραφικός φακός του «Κόσμου» τον εντόπισε μετά από καταγγελία που μας έκανε η 21χρονη Α.Π., την οποία πλησίασε ενώ καθόταν σε παγκάκι της πλατείας.


Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε, ακόμη και η Αστυνομία γνωρίζει καλά τη «δράση» του συγκεκριμένου ηλικιωμένου, αλλά για άγνωστο λόγο...
δεν τον έχει συλλάβει.


Η νεαρή καθόταν σε παγκάκι περιμένοντας συγγενικό της πρόσωπο, όταν ο ηλικιωμένος κάθισε ακριβώς δίπλα της. Της είπε «καλημέρα», η νεαρή ανυποψίαστη απάντησε και αμέσως ο 80χρονος (περίπου) μπήκε στο «ψητό»... 
«Ξέρεις καμία Ελένη που να θέλει σεξ; Εγώ πληρώνω», της είπε! Και συνέχισε λέγοντας πως διαθέτει λεφτά για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του. Η κοπέλα σηκώθηκε αμέσως από το παγκάκι και κατευθύνθηκε σε άλλο σημείο της πλατείας. Ο γέρος αντέδρασε άμεσα, σηκώθηκε και αυτός, προφανώς, αποφασισμένος να συνεχίσει σε άλλο σημείο... τη δράση του!


Εκείνη τη στιγμή περνούσε από το σημείο αστυνομικός με πολιτικά, ρώτησε την 21χρονη τι της συνέβη και την διαβεβαίωσε πως «η συγκεκριμένη περίπτωση είναι γνωστή στην Αστυνομία». Αν καιδεν έκανε καμία κίνηση να συλλάβει τον 80χρονο.


Λίγο αργότερα και ενώ ο αστυνομικός είχε φύγει, ο ηλικιωμένος καθόταν σ' ένα άλλο παγκάκι... και «χαϊδευόταν»! Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια των περαστικών και ιδιαίτερα κάποιων γυναικών που αηδιασμένες... επιτάχυναν και συνέχιζαν το διάβα τους.


Μετά την τηλεφωνική καταγγελία από την 21χρονη, φωτορεπόρτερ του «Κόσμου» έσπευσε στο σημείο. Όπως διαπιστώνετε στις φωτογραφίες, ο ηλικιωμένος... συνέχιζε απτόητος! Δεν αποκλείεται να έχει βαρύτερο (από την ανωμαλία) ψυχολογικό πρόβλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η περίπτωσή του δεν θα πρέπει να εξετασθεί από τις αρμόδιες Αρχές.




Θα πρέπει να επισημάνουμε πως δεν είναι η μοναδική περίπτωση ηλικιωμένου επιδειξία που απασχολεί τις Αρχές. Στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων διαμένει... συνομήλικος του «κυρίου» της Πλατείας Γεωργίου, ο οποίος συνεχίζει τη δράση του, με τη μέθοδο του «ψιτ»
Έχει ήδη ξεκουμπώσει το παντελόνι του επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα και φωνάζει «ψιτ» σε όποια νεαρή «βάλει στο μάτι»! Και η συνέχεια... αναμενόμενη! Η γυναίκα συνήθως ουρλιάζει ή απομακρύνεται τρέχοντας και εκείνος... αναζητά το επόμενο θύμα του, αφού βρήκε την πρόσκαιρη ανώμαλη σεξουαλική ικανοποίησή του.


Πηγή: Dete.gr