Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΚΑΝΣΑΣ, Η.Π.Α.: Τσιμεντένιος αλιγάτορας αναστάτωσε αστυνομικές αρχές - Κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί και μάλιστα τον πυροβόλησαν 2 φορές! Δείτε το βίντεο!

Η αστυνομική διεύθυνση του Κάνσας δεν δέχεται ιδιαίτερα συχνά κλήσεις για θεάσεις κροκοδείλων, αλλά όπως φάνηκε από το συγκεκριμένο συμβάν θα είναι ιδιαίτερα αποδοτικοί στην εξόντωση τους. 

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αρχές μία κλήση από έναν ντόπιο ο οποίος ανέφερε ότι τα παιδιά του βρέθηκαν αντιμέτωπα με έναν τεράστιο αλιγάτορα που βρισκόταν σε μία δασική έκταση κοντά στο σπίτι του. Προφανώς ούτε αυτός είχε παρατηρήσει στο παρελθόν τον ψεύτικο αλιγάτορα. 

Στο σημείο κατέφθασαν τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν προηγουμένως συμβουλευτεί ειδικό στα άγρια ζώα. Αυτός τους συμβούλεψε πως αν νιώσουν να ... απειλείται η ζωή τους να πυροβολήσουν το τέρας στο κεφάλι, γιατί αυτό θα ήταν το σίγουρο σημείο για να γλυτώσουν σε περίπτωση κινδύνου. 

Πράγματι αυτό το τσιμεντένιο τέρας πρέπει να ήταν φοβερά τρομακτικό, μιας και ένας εκ των αστυνομικών το πυροβόλησε δύο φορές μάλιστα. Με προσεκτικά βήματα άρχισαν να τον πλησιάζουν μέχρις ότου έφτασαν δίπλα του και διαπίστωσαν ότι ήταν ψεύτικο. Το μυστήριο της ύπαρξής του λύθηκε όταν ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης έκτασης, παραδέχθηκε ότι επί τούτου είχε τοποθετήσει τον συγκεκριμένο αλιγάτορα για να αποτρέψει διάφορους από το να εισέρχονται στην γη του. 

Οι αστυνομικοί του απάντησαν ότι και μία πινακίδα απαγορεύεται η είσοδος, ιδιωτική γη θα επαρκούσε. Ένα παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και στα Ηνωμένα Έθνη όταν οι εκεί αρχές δέχθηκαν κλήσεις για μία λευκή τίγρη να τριγυρνά σε ένα πάρκο. Επιστρατεύτηκε αστυνομία, εκπαιδευμένοι υπάλληλοι από ζωολογικό σταθμό, μέχρι και ελικόπτερο ενώ παράλληλα εκκενώθηκε και η περιοχή. Τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν ένα χνουδωτό παιχνίδια για παιδιά, σε πραγματικές όμως διαστάσεις. Η αποκάλυψη έγινε όταν ο αέρας που σήκωσε το ελικόπτερο το πέταξε μακριά. 

Ο λόγος που οι αρχές ανταποκρίνονται σε τέτοιες κλήσεις, είναι γιατί υπάρχουν όντως πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που μεγαλώνουν παράνομα άγρια ζώα και όταν αυτά ενηλικιωθούν επειδή είναι δύσκολη η συντήρηση και συμβίωση μαζί τους, τα απελευθερώνουν σε μεγάλα πάρκα. 







Πηγή: NewsBeast.gr