Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για τον 23χρονο Πατρινό – Λουλούδια από τους φίλους του στο σημείο του δυστυχήματος!


Φωτογραφία
απο το σημείο του δυστυχήματος
Από λευκά λουλούδια και πολλά δάκρυα φίλων και συγγενών γέμισε το σημείο της Νέας Εθνικής Οδού όπου το πρωί έχασε την ζωή του ένα 23χρονο παλικάρι, το οποίο επέβαινε σε μοτοσικλέτα. 


Οι συνομήλικοι του 23χρονου, αμέσως μόλις πληροφορήθηκαν το τραγικό συμβάν, έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος προσπαθώντας, μάταια, να συνειδητοποιήσουν πως ο ...
φίλος τους έχασε τη ζωή του από την σφοδρή σύγκρουση.


Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν περίπου στις 8:10 το πρωί. Ο 21χρονος φίλος του θύματος που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα, έχασε τον έλεγχο στη Νέα Εθνική Οδό στο ύψος του καταστήματος Sprider και προσέκρουσε σε σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο οδηγός, ενώ ο 23χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.


Το δελτίο της αστυνομίας για το τραγικό συμβάν έχει ως εξής: Την 08:10 ώρα σήμερα (19-06-2011), στην N.E.O. Πατρών Αθηνών, δίκυκλη μοτοσικλέτα, οδηγούμενη από 21χρονο ημεδαπό και κινούμενη επί της ανωτέρω οδού με κατεύθυνση από Αθήνα προς Πάτρα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο ύψος του αριθμού 7, προσέκρουσε σε τρία σταθμευμένα ΙΧΕ αυτοκίνητα.


Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν να τραυματισθεί σοβαρά ο ανωτέρω οδηγός και θανάσιμα ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας, ημεδαπός, 23 ετών, κάτοικος εν ζωή Πατρών. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πατρών.


Πηγή: TheBest.gr