Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Άσχημο το παιχνίδι της μοίρας στην οικογένεια του 15χρονου Θοδωρή που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή!

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθησαν χθες στην κηδεία του 15χρονου Θοδωρή Χριστοδουλή από τον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου Βασιλικού.
Ο Θοδωρής έφυγε ξαφνικά από τη ζωή προχθές μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Θοδωρής, όπως το φώναζαν οι γονείς του, οι φίλοι του, οι συναθλητές του, αυτό το ξεχωριστό παιδί δεν είναι πια κοντά τους.

Ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος που προέστη ...
στην εξόδιο ακολουθία προσπάθησε να παρηγορήσει τους γονείς, τον αδελφό, τους παππούδες του άτυχου παιδιού για την σκληρή δοκιμασία που τους έμελε.
Συντριμμένοι και οι δεκάδες φίλοι του, οι οποίοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε γίνει και να δώσουν κουράγιο.

Η Μοίρα στάθηκε σκληρή απέναντι στην οικογένεια Χριστοδουλή. Ο Θοδωρής τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που έγινε στην Καλλιθέα το Σάββατο. Η μητέρα του Μελίνα μαζί με τον Θοδωρή είχαν ξεκινήσει για το Ρίο, όπου ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας του Βασιλικού, έδινε εξετάσεις για το Lower. Το παιδί κατάλαβε ότι δεν είχε μαζί του την ταυτότητα και έτσι επέστρεψαν άρον – άρον για να την πάρει.

Λίγο μετά τη μεγάλη στροφή της Καλλιθέας η μητέρα του για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, ξέφυγε από την πορεία της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας σκαρφάλωσε σε ένα λόφο και ανατράπηκε.

Πηγή: TheBest.gr