Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

"Your Highness": Μια περιπέτεια επικών προδιαγραφών έρχεται στους κινηματογράφους - Δείτε το trailer!

Είστε έτοιμοι για μια ξεκαρδιστική περιπέτεια επικών προδιαγραφών όπου γενναίοι ιππότες σώζουν πριγκίπισσες, σκοτώνουν δράκους και νικάνε το κακό;


 Ο τίτλος της αυτού μεγαλειότητος "Your Highness" σε σκηνοθεσία David Gordon Green ("Pineapple Express") και με πρωταγωνιστές τους Danny McBride ("Tropic Thunder ") και James Franco ("Milk") σε ρόλους πριγκίπων που καλούνται να σώσουν το βασίλειό τους. Μαζί τους πρωταγωνιστεί και η εκπληκτική Natalie Portman στο ...
ρόλο μιας δυναμικής πολεμίστριας.







ΥΠΟΘΕΣΗ: Η υπόθεση αφορά δυο αδέλφια εντελώς διαφορετικοί στον χαρακτήρα ο ένας από τον άλλον. Ο πρώτος ονομάζεται Fabious, είναι γενναίος, τολμηρός κι αξιαγάπητος, ο άλλος Thadeous και είναι γεννημένος για την καταστροφή. Όταν η μνηστή του πρώτου απάγεται ο βασιλιάς ζητά από τον τον δεύτερο να αναλάβει τις ευθύνες του και να σώσει την νύφη του. 

Υπό την σκιά αυτής της απειλής συνασπίζεται με τον αδελφό του και μια δυναμική πολεμίστρια και όλοι μαζί προσπαθούν μα εξοντώσουν αποκρουστικά τέρατα κι επικίνδυνους ιππότες, προκειμένου να σώσουν όχι μονάχα την κοπέλα, αλλά και την ίδια τη χώρα τους.

Ημερομηνία πρεμιέρας γνωρίζουμε μόνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες που είναι στις 8 Απριλίου του 2011, σύντομα όμως θα μάθουμε και την άφιξη της στην δική μας χώρα.




Πηγή: http://movie-eaters.blogspot.com
Share