Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Άννα Βίσση: Τι κάνει στην Αμερική; - Δείτε τι έγραψε πριν λίγο στο twitter της!

Η Άννα Βίσση, αμέσως μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Σάκη Ρουβά στο Αθηνών Αρένα και μετά από μια σειρά συναυλιών σε Ελλάδα και Κύπρο, ετοίμασε βαλίτσες για Αμερική! 
Η απόλυτη σταρ μαζί με τους συνεργάτες της αναχώρησε στις αρχές του μήνα για τις HΠΑ και τον Καναδά, όπου θα πραγματοποιήσει μια ...
σειρά συναυλιών.
 Οι fans της στην Αμερική είναι πολλοί και την υποδέχτηκαν θερμά, ενώ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στο Τορόντο, η Άννα μαζί με την αδερφή της Νίκη, παρακολούθησαν μια  εκδήλωση αφιερωμένη στην Κύπρο, που διοργάνωσαν οι μαθητές του Ελληνικού Ορθόδοξου Σχολείου της πόλης. 
Μάλιστα, τραγούδησε κυπριακά τραγούδια, ενώ πρόσθεσε και το δικό της μήνυμα στο πανό που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές για την επέτειο της τουρκικής εισβολής, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα».
 Στη συνέχεια η Άννα Βίσση ξεκίνησε τη περιοδεία της που μέχρι στιγμής σημειώνει μεγάλη επιτυχία αφού η αγάπη των ομογενών αλλά και των ξένων θαυμαστών της είναι τεράστια. Την Άννα συνοδεύει επί σκηνής και η Βέρα Μπούφη!
Αναλυτικά το πρόγραμμα των συναυλιών της Άννας Βίσση στην Αμερική:
06.05.2011 – Toronto
07.05.2011 – Chicago
08.05.2011 – Orlando
13.05.2011 – Montreal
14.05.2011 – Atlantic City
20.05.2011 – Atlanta
21.05.2011 – Connecticut
27.05.2011 – Vancouver
28.05.2011 – Las Vegas
Αμέσως μετά τις παραπάνω συναυλίες, η Άννα θα παραμείνει για ένα μικρό διάστημα στην Αμερική αφού εκεί ζει η κόρη της Σοφία αλλά και πολλοί της φίλοι. Παράλληλα, όλο και πληθαίνουν οι φήμες που την θέλουν τον προσεχή χειμώνα να ετοιμάζει ένα ακόμη ανατρεπτικό show σε έναν νέο χώρο στο Γκάζι, που θα ανοίξει ειδικά για αυτήν, ακριβώς δίπλα στο Gazoο επί της Πειραιώς.
Πηγή κειμένου: talkspot.gr 
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ TWITTER
Anna Vissi
I synaulia sto Atlantic City katelixe na einai ena megalo party...oreo koino poli kefi. Irthe i Patricia Field kai polloi filoi apo NY...