Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Ριάννα - Κρίς Μπράουν: "Επανασυνδέθηκαν" στο Twitter - Δείτε το βίντεο!

Περίπου δύο χρόνια μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους η Ριάννα και ο πρώην της Κρις Μπράουν, απέκτησαν και πάλι επαφές έστω και μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 23χρονη σέξι τραγουδίστρια, η οποία έχει 5.000.000 ακόλουθους στο ...
Twitter, αποφάσισε να προσθέσει τον Μπράουν στους 384 "εκλεκτούς" τους οποίους ακολουθεί.
 
Όταν ο Κρις Μπράουν μπήκε στον λογαριασμό του την ακολούθησε και αυτός!

Η επίθεση στη Ριάννα

Το ζευγάρι είχε χωρίσει το 2009, όταν ο Μπράουν την ξυλοκόπησε άγρια μια νύχτα πριν την απονομή των βραβείων Grammy. Η επίθεση είχε γίνει στο Λος Άντζελες και είχε χαρακτηριστεί από την αστυνομία ως "βάναυση".
Ο τραγουδιστής, ενώ βρίσκονταν σε ένα αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει, την άρπαξε από το λαιμό, την χτήπησε και προσπάθησε να την πετάξει έξω.
Λίγο μετά την επίθεση συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 5 χρόνια με αναστολή και έξι μήνες κοινωνικής εργασίας. Η καριέρα του παραλίγο να καταστραφεί, καθώς οι χορηγοί τον εγκατέλειψαν και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί σταμάτησαν να παίζουν τα τραγούδια του.
Την ίδια στιγμή, οι φωτογραφίες με το πρησμένο από τα χτυπήματα πρόσωπο της Ριάννα έκαναν το γύρο του κόσμου, ωστόσο σε αντίθεση με τον Μπράουν, η καριέρα της απογειώθηκε.
Πλέον και οι δύο έχουν αφήσει στο παρελθόν τη "μαύρη" αυτή νύχτα της ζωής τους, ενώ η πρώτη προσέγγιση μέσω Twitter πιθανότατα φανερώνει την πρόθεση της τραγουδίστριας να τον συγχωρήσει.

Πηγή: News247.gr