Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

"The Smurfs": Τα "Στρουμφάκια" στους κινηματογράφους - Δείτε το trailer!


Οι θεατές σε όλο τον κόσμο ετοιμάζονται να περάσουν στιγμές στρουμφοχαράς καθώς τα Στρουμφάκια κάνουν το πρώτο τους τρισδιάστατο ταξίδι στη μεγάλη οθόνη με τη νέα οικογενειακή κωμωδία της Columbia Pictures/Sony Pictures Animation που συνδυάζει ζωντανή δράση με animation! 

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο ...
Raja Gosnell (Scooby-Doo) ενώ τις φωνές τους στα μικρά γαλάζια στρουμφάκια δανείζουν οι Neil Patrick Harris ("How I Met Your Mother"), Anton Yelchin, Jayma Mays, Katy Perry, Sofía Vergara, Hank Azaria και άλλοι.





Η υπόθεση πανώ κάτω είναι γνωστή, ο κακός Δρακουμέλ κυνηγάει τα στρουμφάκια, ξαφνικά όμως θα βρεθούν έξω από το στρουμφοχωριό, το αξίολογο είναι ότι εκείνα ξαφνικά μεταφέρονται από τον δικό τους μαγικό κόσμο στον δικό μας και για την ακρίβεια προσγειώνονται στη μέση του Central Park στη Νέα Υόρκη. Τα Στρουμφ πρέπει να βρουν έναν τρόπο για να επιστρέψουν στο χωριό τους πριν ο Δρακουμέλ βρει τα ίχνη τους!

H animation ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών από 3 Αυγούστου 2011 ενώ Ελλάδα έχει προγραμματιστεί ένα μήνα περίπου αργότερα στις 8 Σεπτεμβρίου του 2011.





Πηγή: movie-eaters.blogspot.com